Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen belső merevlemezt vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
Tanács kéne.
Külső keretbe tenném a vinyót, ami meg lenne osztva a hálón. Én valami nagyon "Green", 1-2TB-osra dologra gondoltam. Csináltam egy keresést [link] , de még nem döntöttem a gyártó és pontos típus felől.
Nekem 2003 óta van Seagate HDD-m és nincs vele semmi próblémám, de úgy vettem észre egy-két fórumban, hogy valamiért nem pártoljátok őket mostanában.
Viszont a WD-nek meg pont a Green szériájáról olvastam a minap egy negatív cikket itt a PH!-n.
A többi gyártót meg gyakorlatilag a "napokban" vásárolták/ják fel az utóbbi kettő.[link] [link][ Szerkesztve ]
CSERE/BESZÁMÍTÁS: antisztatizsacsi kártyáknak, VGA passthrough kábel, PCIe gen1 VGA, PCMCIA soundcard, Smat plug ESP chippel
-
tag
válasz sMogyi86 #26033 üzenetére
Hát gyerekek... Az asszony egyfolytában b***szogat, hogy már megint a PH! és miért nem dugom ki a fejem a monitor mögül... De! Én, ma munka után rááldoztam a teljes délutánomat és tüzetesen végig olvastam "csak" az utolsó 10 oldalt... Ember legyen a talpán aki ebből egzakt konklúziót tud levonni!
Nem tudom pontosan melyik de, az egyik hozzászólásban volt egy nagy igazság, hogy mindegyik gyártónál -nem csak előfordulhat, de! - elő is fordul hibás darab, sőt széria is. És hogy most mi a jó? Majd csak évek múlva tudjuk meg. Ezért aztán fiúk, lányok én márpedig maradok a nekem eddig bevált gyártónál, és induljon a nagy "kinek lesz igaza évek múlva verseny"!
Hajrá SEAGATE!CSERE/BESZÁMÍTÁS: antisztatizsacsi kártyáknak, VGA passthrough kábel, PCIe gen1 VGA, PCMCIA soundcard, Smat plug ESP chippel
-
tag
válasz Dzsekó #26446 üzenetére
Azt látom, hogy nagyon a lelkeden viseled a topikot... És tételezzük fel, hogy hallgatok rád
Akkor:
1) Megtennéd, hogy leírod pár sorban mit vétett szegény Seagate, amiért mostanában közutálatnak örvend?
2) Az imént felsorolt 3 gyártó közül (WD, Samu, Hita) akkor melyiknek ajánlanád a "Green" szériáját és miért? Vagy igazából nem lehet köztük különbséget tenni és csak az ár számít?CSERE/BESZÁMÍTÁS: antisztatizsacsi kártyáknak, VGA passthrough kábel, PCIe gen1 VGA, PCMCIA soundcard, Smat plug ESP chippel
-
tag
válasz Dzsekó #26489 üzenetére
Köszi!
HOPSZ!, csak még egy:
-Ezek a Green HDD-k alapból leállnak Xidő tétlenség után (mondjuk egy külső rackben... ) vagy csak ha a rack is támogatja a "HDD power off" vagy "stand by" funkciót?[ Szerkesztve ]
CSERE/BESZÁMÍTÁS: antisztatizsacsi kártyáknak, VGA passthrough kábel, PCIe gen1 VGA, PCMCIA soundcard, Smat plug ESP chippel
-
tag
Érdekelne, mi a véleményetek arról, hogy egyes külső házak KI-BE kapcsolják a HDD-t...
Igaz, hogy ezzel az üresjáratban energiát spórol, de hosszútávon nem "kopik" jobban a HDD a viszonylag gyakori elindulás-leállás miatt?
Vélemény?CSERE/BESZÁMÍTÁS: antisztatizsacsi kártyáknak, VGA passthrough kábel, PCIe gen1 VGA, PCMCIA soundcard, Smat plug ESP chippel
-
tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni árazásban. Egyik haverom rám bízta, hogy mennyit fizetek neki a 250GB IDE 2006os Samsung-jáért, de lövésem sincs. Mi pénzt lehet ezért elkérni, adni?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír Új 12 és 14 TB-os merevlemezek jönnek az év végére a Toshibától
- Hír 2020-tól gyorsan nőhet a Seagate HDD-k tárkapacitása
- Hír 14 és 15 TB-os merevlemezeket mutatott be a Western Digital
- Hír Nagy kapacitású héliumos Seagate merevlemezek érkeztek
- Hír Drasztikusan növeli az adatátvitel tempót konvencionális HDD-iben a Seagate
- Hír Alig van eltérés a HDD-k között a Backblaze megbízhatósági statisztikájában
- Hír Megérkeztek a Western Digital 10 és 12 TB-os Purple merevlemezei
- Hír Itt a Western Digital 14 TB-os PMR HDD-je
- Hír Hatékonyabb notebookokba szánt HDD-t mutatott be a Toshiba
- Hír Hagyományos irányt követő modellekkel frissíti vállalati HDD-it a HGST
- Hír Új technikával gyorsítaná a merevlemezek működését a Seagate
- Hír Seagate SkyHawk AI merevlemezek mesterséges intelligenciához
- Hír Egy év múlva érkezik a Seagate 20 TB-os HDD-je – HAMR technológiával
- Hír 40 TB-os HDD-ket ígér a Western Digital MAMR technológiája
- Hír Elsőként mutatott be 14 TB-os merevlemezt a HGST
- Hír 12 TB-os HDD-vel bővült WD Gold sorozat
- Hír Olcsó és gyors 8 TB-os merevlemezt hozott a Toshiba
- Hír Új HDD-családdal támadja az adatközpontokat a Western Digital
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 4
- Windows 10
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.