Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0ng00se
őstag
Üdv.
Videókártyát tervezek fejleszteni nemsokára. 50k lenne a határ, használtan. Proci fx 8350 5GHz-n, táp XFX TS 550W. Felbontásnak 2560x1080-at tervezek. Ahogy néztem eléggé el vannak szállva az árak(gondolom bányászat). 4GB 380x-et néztem eddig az tűnik a jónak. 970-ek vannak ebben az árban viszont 3.5gb vram felett lassul úgyhogy az nem játszik. 780Ti-t néztem viszont az meg csak 3 gb, szimpatikus a kártya de kevesellem a vramot. Jelenleg hd7850-et hajtok 1150Mhz-en. Ha jól tudom az amd 200/300-as szériája csak az alap gcn patchelt verziói nagyobb órajelekkel. RX570/580 is szimpatikus de magas az áruk. RX560 kevés lenne erre a felbontásra?V6
-
M0ng00se
őstag
Az 1060 az szimpatikus. A bányászat előtt mennyibe ment használtan? Haver 2016 decemberében vett 6gb-set annak azóta sem változott az ára.
[ Szerkesztve ]
V6
-
M0ng00se
őstag
Helóka.
Kicsit kivagyok, a harmadik AMD kártyám hal meg csíkozódástól (2db 6850, 1 db 7850) . Kövi hónapban (évben ) szeretnék venni mindenképp, viszont csak újonnan. SAPPHIRE Radeon RX 570 Pulse ITX ezt néztem ki, ez a kicsi hűtés mennyiben befolyásolja a teljesítményt?V6
-
M0ng00se
őstag
válasz Imilenni #105020 üzenetére
Üdv!
Volt 560Ti-m jó kártya, viszont a GCN-es AMD-k lenyomják. Igazából 7850-re váltottam és más világ a kettő.
Tök véletlen írtam is egy cikket ezekről a kártyákról .[ Szerkesztve ]
V6
-
M0ng00se
őstag
válasz Tamagocsi123 #105096 üzenetére
Üdv!
Én tegnap óta használom. Régi gyártó amúgy a palit, talán kevésbé ismert. Nekem is StormX kártyám van, játék alatt 73°c volt a maximum 50%-os ventilátor mellett, 77c° furmarkban. A venti 50%-nál már hallatszódik, de teljesen elviselhető. Felette kezd hangosodni.V6
-
M0ng00se
őstag
válasz Erik77 #105120 üzenetére
Üdv!
Nem pont ez a típus van hanem palit 3gb-s verzió de az enyém is 1ventis megoldás. A ventillátor nekem kb 50%-ig pörög fel itt még elfogadható hangja van, viszont 55% felett már lehet hallani. játék közben 73°c volt a maximum, bár most csak az asztalon van összerakva a gép.V6
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest