Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakesz
addikt
Sziasztok!
Egy Core i5 3570 mellé jó választás egy GTX 670? Rendesen ki tudja hajtani? Valamint a GIGABYTE márkáról mi a véleményetek? Konkrétan ezt néztem ki, elég jó árban van. -
Jakesz
addikt
válasz marinea2 #576 üzenetére
De miért? Hasonló árban Radeon oldalról 7950-et lehetne venni, de az meg lassabb és többet is fogyaszt. Egyébként jelenleg Radeonom van, szóval nem vagyok elvakult Nvidia párti Bár az már kezd zavarni, hogy játékokban egyre gyakrabban akadnak drivergondok vele. Ezért is nézek már inkább a másik oldalra, pláne így, hogy árban sincs akkora különbség közöttük
-
Jakesz
addikt
válasz luckyboi82 #663 üzenetére
Szerintem a GTX 670 jobb ajánlat. Árban nagyjából egyforma a 7970-nel, de az itt letesztelt játékok túlnyomó többségében az Nvidia nagyobb FPS-t produkált. Ráadásul a 7970 nem is kicsivel fogyaszt többet.
-
Jakesz
addikt
Jó, akkor teljesítményben mondjuk hogy egy szinten vannak, árban szintén. Technikai szempontból bukik a Radeon, mivel többet fogyaszt, jobban melegedik és hangosabb. És így hosszú távon drágább lesz a Radeon azonos teljesítmény mellett, csak a villanyszámlán fog megmutatkozni a plusz.
-
Jakesz
addikt
LOL Ide vele, izibe'!
-
Jakesz
addikt
válasz csucsbicep #4135 üzenetére
Vagy automatikusan kihozzák a normális áron
-
Jakesz
addikt
Sziasztok!
1600x900-as felbontáshoz érdemes 7870-et, esetleg 7950-et venni? Tudom, hogy még a FullHD-t is bőven kihasználják ezek a kártyák, de a lényeg az, hogy minél később kelljen lecserélni, valamint az újgenerációs játékok már könnyen megkövetelhetik az erejüket. A proci Intel Core i5 3570.[ Szerkesztve ]
-
Jakesz
addikt
Köszi a válaszokat! Monitorcsere egy jó darabig még nem lesz, mivel teljesen megfelel nekem ez a felbontás és legalább nem is igényel annyi grafikus erőforrást. Esetleg a 8000-es Radeonokat érdemes lenne megvárni, vagy azokon is csak a szám fog változni, a teljesítmény alig?
-
Jakesz
addikt
Sziasztok!
1600x900-as felbontású, 60 hz-es monitorhoz ki lenne használva egy GTX 1650 Super, vagy felesleges lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest