- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackFeryll
őstag
Akkor linkelek még egy topikot ez pörög és releváns is
http://prohardver.hu/tema/azonnali_vga-s_kerdesek_oraja_2/friss.html -
fixer92
aktív tag
Fent van a driver a GTX 650-hez? Nem írtad milyen oprendszer van a gépen.
A régi kártya driver-ét eltávolítottad, vagy csak kivetted a régi vga-t ezt meg be?Régi vga drivere ha fent maradt akkor lepucolod, aztán az új telepíted
GTX 650 driver (az oprendszerednek megfelelőt töltsd le):
- 32 bites win 7 8/8.1
- 64 bites win7 8/8.1Ha ez fent van újraindítod és utána be kell tudnod állítani a képfelbontást.
-
gaben1993
tag
Én nem szívesen faragnám szét.
Eddig ez a legerősebb megoldás amit én láttam ami egy kártyahelyet foglal.[link]
Azt hogy ezt mennyire nehéz beszerezni azt nem tudom, még az is lehet hogy ez végül meg sem jelent.
Most találtam még ezt, ez szerintem egy egész erős kártya és csak egy slotos.[link]
Az áramellátásra meg a legegyszerűbb, lehet kapni molexről 6 és 8p pines átalakítót is. -
NFree
addikt
&(#45523) khorvat
Hát ha mindkettőtöknél 30 a plafon akkor , el kell dönteni, hogy új karit vesztek belőlle, vagy esetleg használtat.
Használtba ha találnátok , még sok garival akkor kb gtx 560ti ajánlanék mindketőtöknek, sajnos amd oldalon nem ismerem a megfelelőjét.
Ha netán újat szeretnétek akkor toljátok ki egy kicsit a mércét , és egy gtx 750ti ajánlanék vagy amd r 260x et, de ezekről sajnos nem sokat tudok
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- One mobilszolgáltatások
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest