Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
válasz
Peterhappy #100159 üzenetére
Erre a célra bőven jó az 1030 és az RX550.
Nekem Sapphire RX550 Pulse 2Gb van. Általános használatra és 10% játékra bőven jó. Én is emiatt vettem, mert egyre kevesebbet játszok.
Viszont RX550-ből fölösleges 4Gb-os, nem éri meg a felárat, mert semmi pluszt nem hoz.1030 van ahol jobban teljesít, van ahol nem. Az 1050Ti már más kategória, az már jóval jobb, de az árán látszik is. Sajna most el vannak kicsit szállva az árak.
Elvileg a Sapphire-nek gyengébb a hűtése, Asus, Msi jobb, Giga is vállalható. Ha megvan melyik irány, akkor azon belül segíteni itt vagy a saját topikjában választani.
-
Raymond
titán
válasz
Peterhappy #100159 üzenetére
Pedig jol ajanlottak "odaat", sok valasztas nincs 25K-ig. A 1030-nal meg kell nezned milyen kimenetek vannak rajta es aszerint donteni. Ennel a kartyanal a passziv valtozatok a nyero szerintem, az aktiv hutes nemigen kell ra es amiken van azok meg pici bordas hangos kis ventivel vannak. Az RX 550 valamivel jobb Crysis 3-ban, de nem tudom egy jatek megeri-e a felarat. A gepet nezve inkabb egy SSD-be fektetnek meg be.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest