Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
Sziasztok!
Elhatároztam, hogy én is beszerzek egy tv tunert a gépembe. Azonban teljesen kezdő vagyok a témában.
1. Bács megyében (Lakitelek) mennyire jól fogható a digitális adás?
2. Digitális adás vételéhez jó az az antenna amivel az analóg adást lehet venni (padláson van, normál tv antenna, koaxal a végén), vagy valamilyen speckó-vevő kell hozzá?
Mindezek függvényében merjek venni csak digitális tunert, vagy menjek biztosra és inkább a hibrid megoldás mellett döntsek (effelé hajlanék inkább)?
Asztali gépbe kellene a tuner, lehetőleg legyen benne hardveres tömörítés, de az sem kizáró ok, ha nem tud ilyet (intel e2140 valahogy csak elboldogulna vele). Én a belső kártya iránt hajlanék (pci, vagy pci-e), de ha ár érték arányban van jobb külső megoldásban, akkor az is szóba jöhet.
Ja és a lényeg: Minderre 15k-m van. Lehet ebből valamihez kezdeni?.
-
426os
őstag
Mi a véleményetek a Leadtek WinFast PxDTV2300 H -ról? A boltban rákérdeztem, az eladó azt mondta, hogy Leadtek, tehát sz*r nem lehet
Konkrétan az is érdekelne, hogy valaki próbálta-e már 64 bites Win7-tel?.
-
426os
őstag
válasz RootRulez #7218 üzenetére
Sziasztok!
Leadtek DTV2300h karim van, egyik napról a másikra történt a következő eset: Tévézni szerettem volna, megnyomom a távirányítót, semmi nem történik. Gondoltam elindítom a pvr2-t a Winfast wizard-ból, de ahogy jobb gombbal rákattintok, csak két opció van benne, a "settings" és az "unload". Ha start menüből indítom el a PVR2-t akkor kiírja, hogy "Hiba a képalkotás során" Gyakorlatilag olyan, mintha nem lenne feltelepítve a kártya drivere. Azóta próbáltam már többször újratelepíteni a driverét, registryből is kipucoltam, PVR2-t is újraraktam egy jópárszor, még a legújabb, 28-as bétát is próbáltam, de semmi. Esetleg még a Nero Home-ot tudnám okolni a hibáért, mert gondoltam kipróbálom, milyen is az, szépen beállítottam neki mindent, talált is csatornákat, meg minden, de se képet, se hangot nem adott, csak kifagyott. Talán azt hiszem azóta nem működik a kártya.
Van valakinek ötlete, hogy mit csináljak? Kifogytam az ötletekből..
-
426os
őstag
Sziasztok!
Nagy problémám van nekem: Van egy PxDTV2300h kártyám és PVR2-vel felszeretnék venni műsort a digitális adásból. Ezzel idáig nincs gond, felveszi az adást, le is tudom játszani VLC-vel. Azonban DVD-re íráshoz, vagy egyéb további hasznosításhoz át kellene konvertálni valamilyen emészthető formátumba. De itt a gond. A PVR2-ben próbáltam már Ts-be, Mpeg-be felvenni (ettől függetlenül a kimeneti fájl mindig *.ts, de mindegy), de nem találtam még egyetlen olyan programot sem, ami képes lenne átkonvertálni normálisan. Az egyik ki fagy a fájltól, a másik átkonvertálja, de nincs hang, vagy torz a kép, vagy mind kettő. Teljesen tanácstalan vagyok, ráadásul rajtam kívűl vagy senki nem akar ilyet csinálni, vagy mindenkinek elsőre sikerült, mert nem találtam sehol konkrét megoldást. Tehát aki tud az kérem segítsen megtalálni a helyes utat
üdv,
batonyo.
-
426os
őstag
válasz #65675776 #7343 üzenetére
Sajnos nekem ez alapján sem akar összejönni, bár lehet, hogy bennem van a hiba. De az bizonyos, hogy a PSA izé az nem hoz létre nekem Cuttermaran által kezelhető fájlt, hiába pipálom be neki. Miért ilyen bonyolult ez? (csak egy elkeseredett sóhaj)
Mindenesetre köszönöm a linket..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest