Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
válasz
Dr.Adonisz #855 üzenetére
Nálam ilyen APC Protectnet van bekötve a router és a padláson lévő switch közé, közvetlen a router előtt. Habár ezt írja itt az oldal kifutott, de sok helyen kapható még.
A router + Digis ONT egy túlfesz védős elosztóba van kötve. Elvileg ugye optikai kábelen nem jöhet be villám, így oda nincs rakva védő külön, meg az ONT és saját router közé sem. (Habár van ugye egy fém feszítő az optikai kábelen...).
A routerből a padlásra egy ethernet kábelen megy fel a net szétosztásra, ide van berakva ez az eszköz. A kilógó zöld-fehérre egy rövid kábellel egy villásdugót raktam, ahol a földelésbe kötöttem be és a túlfesz védős elosztó _elé_ dugtam be, hogy abba ne menjen "bele" az esetleg túlfesz. Nem biztos, h ez a legjobb megoldás de olyan helyen vannak a cuccok, ahova egy külön földelést ennek a cuccnak nem tudtam behúzni, max ha majd villany hálózat felújítás lesz...
3 éve így működik, egyenlőre nem volt gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Suzuki topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest