- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
bajtokarpi #74836 üzenetére
Az aprón van bontatlan MX500 1TB.
-
válasz
bajtokarpi #74836 üzenetére
Két külön kategória.
Érhet többet, de ez felhasználásfüggő, nemrég valaki kiakadt, mert az olcsó SSD-je sebessége másolás során belassult, az MX500-nál erre kevésbé van hajlandóság.
-
EsZter85
kezdő
válasz
bajtokarpi #74287 üzenetére
Személy szerint évek óta nyúzok megelégedéssel két 1TB kapacitású MX500-at. Elég rendesen. Csak ajánlani tudom.
-
dokiph
tag
válasz
bajtokarpi #74287 üzenetére
Szia ! ...ha jól "lapozgattam át" eddig a fórumot, akkor Samsung, MX500, WDBlue 3d sorrend.
Sata-s csatlakozású, megbízhatóbb SSD-k kapcsán.
MX500 fém házban van, jobb talán a hőelvezetése (lehet a wd is, ezt most nem tudom hirtelen, nem volt még nekem).
A garanciát nézd mindenképpen, amelyikre többet adnak (bolti gari), ez a fontos !
...de javítsanak ki nyugodtan a szakértő urak, ha nem jól mondtam valamit. -
varmi2
nagyúr
válasz
bajtokarpi #72458 üzenetére
Veheted.
-
cs.zs.
veterán
válasz
bajtokarpi #72452 üzenetére
Az már nem rossz választás, jó felé kapizsgálsz, én is szoktam szemezni vele, de alig kerül többe az ADATA SU750, és a fellelhető adatok szerint 2x annyi Byte-ot képes majd írni az élettartama alatt. Ez pedig nálam rendre az ADATA felé billenti a mérleget
Ismerőseim (és az ismerőseim ismerősei) rendre hozzám hordják a régi laptopjaikat, egy kis hájpolásra. HDD helyett SSD, 2-4 GB RAM helyett 8GB, meg egy új rendszer. Esetleg döglött akku helyett új, stb. Nem vagyok sem mérnök, sem programozó, csak hosszú évek óta mondjuk havonta veszek 1 SSD-t, ramot, win10 kódot valakinek.
Soha, egyetlen egy garanciás SSD-m sem volt még, mind megy és megy és megy.
Kingston A400 (480GB), ADATA SU750 (256-512GB), WD Blue 3D Nand 1TB,
és persze az Intenso TOP 256-512 GB. Nálam ezek mennek, illetve amit a tulaj hoz, mert az is sokszor van.
Csak a saját véleményemet írhatom ide.
Ha valakinek minőségi kell, én a SU750-et, SU800-at, és a WD Blue-t szoktam javasolni, illetve megvenni. Nyilván a Samsung is kitűnő, de én túlárazottnak tartom - miközben magamnak megvettem a 970 EVO Plus 1TB-ot
Ha olcsó kell, akkor Intenso TOP. Kingstont meg amúgy is jó sokan hoznak, mert az van a boltokban mindenhol, és akkor úgyis az a világon a legjobb -
cs.zs.
veterán
válasz
bajtokarpi #72432 üzenetére
Szia,
ADATA SU750,
ADATA SU800 (26-27e)
WD Blue 3D NAND (26-27e)
Vagy az egyetlen MLC a piacon: az Intenso TOP
Utóbbi olcsón, jó. Nem kell megfizetned a sokmilliárdot érő brand-et. Sokadikat használom, veszem felújítandó laptopokba, megy és megy és megy... -
válasz
bajtokarpi #60856 üzenetére
Szia. Bármelyik a kettő közül.
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
bajtokarpi #12349 üzenetére
Nem lesz közöttük a gyakorlatban semmi eget rengető különbség, épp ezt tükrözi az áruk is. Én végül a 840est vettem mert az volt a boltban, ahová betértem, remekül működik, elégedett vagyok vele.
-
WP14
őstag
válasz
bajtokarpi #12349 üzenetére
Ezt olvasd el!
Olyan felhasználó nem nagyon van még szerintem, akinek mindkettővel van személyes tapasztalata, mivel nem olyan régiek, hogy meghalt volna bármelyik is és a másikra kellett volna cserélnie -
Bodor
veterán
válasz
bajtokarpi #8537 üzenetére
Már egy ideje én is kivettem az ajánlásból az Agility 3-at, pontosan azért amiket olvastál róla, ezért sem láthatod az egyesben ajánlottak között. Egyébként a lapodhoz jó lenne ez az SSD, és végül is van 3 év garancia ha mégis hibás darabot fogsz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- Politika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- További aktív témák...
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- Gigabyte 120GB SSD 10db egyben eladó átlag 90% felett
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest