Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz bajtokarpi #8537 üzenetére
Már egy ideje én is kivettem az ajánlásból az Agility 3-at, pontosan azért amiket olvastál róla, ezért sem láthatod az egyesben ajánlottak között. Egyébként a lapodhoz jó lenne ez az SSD, és végül is van 3 év garancia ha mégis hibás darabot fogsz ki.
-
WP14
őstag
válasz bajtokarpi #12349 üzenetére
Ezt olvasd el!
Olyan felhasználó nem nagyon van még szerintem, akinek mindkettővel van személyes tapasztalata, mivel nem olyan régiek, hogy meghalt volna bármelyik is és a másikra kellett volna cserélnieInkább állva meghalok, mint térdelve éljek!
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz bajtokarpi #12349 üzenetére
Nem lesz közöttük a gyakorlatban semmi eget rengető különbség, épp ezt tükrözi az áruk is. Én végül a 840est vettem mert az volt a boltban, ahová betértem, remekül működik, elégedett vagyok vele.
-
HARDVERAPRÓD
válasz bajtokarpi #60856 üzenetére
Szia. Bármelyik a kettő közül.
-
veterán
válasz bajtokarpi #72432 üzenetére
Szia,
ADATA SU750,
ADATA SU800 (26-27e)
WD Blue 3D NAND (26-27e)
Vagy az egyetlen MLC a piacon: az Intenso TOP
Utóbbi olcsón, jó. Nem kell megfizetned a sokmilliárdot érő brand-et. Sokadikat használom, veszem felújítandó laptopokba, megy és megy és megy...Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
veterán
válasz bajtokarpi #72452 üzenetére
Az már nem rossz választás, jó felé kapizsgálsz, én is szoktam szemezni vele, de alig kerül többe az ADATA SU750, és a fellelhető adatok szerint 2x annyi Byte-ot képes majd írni az élettartama alatt. Ez pedig nálam rendre az ADATA felé billenti a mérleget
Ismerőseim (és az ismerőseim ismerősei) rendre hozzám hordják a régi laptopjaikat, egy kis hájpolásra. HDD helyett SSD, 2-4 GB RAM helyett 8GB, meg egy új rendszer. Esetleg döglött akku helyett új, stb. Nem vagyok sem mérnök, sem programozó, csak hosszú évek óta mondjuk havonta veszek 1 SSD-t, ramot, win10 kódot valakinek.
Soha, egyetlen egy garanciás SSD-m sem volt még, mind megy és megy és megy.
Kingston A400 (480GB), ADATA SU750 (256-512GB), WD Blue 3D Nand 1TB,
és persze az Intenso TOP 256-512 GB. Nálam ezek mennek, illetve amit a tulaj hoz, mert az is sokszor van.
Csak a saját véleményemet írhatom ide.
Ha valakinek minőségi kell, én a SU750-et, SU800-at, és a WD Blue-t szoktam javasolni, illetve megvenni. Nyilván a Samsung is kitűnő, de én túlárazottnak tartom - miközben magamnak megvettem a 970 EVO Plus 1TB-ot
Ha olcsó kell, akkor Intenso TOP. Kingstont meg amúgy is jó sokan hoznak, mert az van a boltokban mindenhol, és akkor úgyis az a világon a legjobbCsináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
varmi2
nagyúr
válasz bajtokarpi #72458 üzenetére
Veheted.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
dokiph
tag
válasz bajtokarpi #74287 üzenetére
Szia ! ...ha jól "lapozgattam át" eddig a fórumot, akkor Samsung, MX500, WDBlue 3d sorrend.
Sata-s csatlakozású, megbízhatóbb SSD-k kapcsán.
MX500 fém házban van, jobb talán a hőelvezetése (lehet a wd is, ezt most nem tudom hirtelen, nem volt még nekem).
A garanciát nézd mindenképpen, amelyikre többet adnak (bolti gari), ez a fontos !
...de javítsanak ki nyugodtan a szakértő urak, ha nem jól mondtam valamit.[ Szerkesztve ]
Szívesen! Köszönöm!
-
EsZter85
kezdő
válasz bajtokarpi #74287 üzenetére
Személy szerint évek óta nyúzok megelégedéssel két 1TB kapacitású MX500-at. Elég rendesen. Csak ajánlani tudom.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz bajtokarpi #74836 üzenetére
Két külön kategória.
Érhet többet, de ez felhasználásfüggő, nemrég valaki kiakadt, mert az olcsó SSD-je sebessége másolás során belassult, az MX500-nál erre kevésbé van hajlandóság.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
jeni
félisten
válasz bajtokarpi #74836 üzenetére
Az aprón van bontatlan MX500 1TB.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest