- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
rup1u5 #73275 üzenetére
Szia.
Régen jók voltak a Fury termékek a kingstonnak. Szerintem ez is jó (de ebben majd megerősítenek, vagy megcáfolnak a többiek is). Viszont amire veszed nem fogod kihasználni a sebességét, igazából felesleges erre a célra. Ha jól látom a VGA alatt lesz elhelyezve a gyári bordával, így még ha melegszik is nem fog gond lenni lesz hűtése. -
tothjozsi96
addikt
válasz
rup1u5 #67080 üzenetére
Nem ott kell megvenni, Samsung 860 EVO 1TB
-
-
válasz
rup1u5 #28031 üzenetére
Follow-up - végül A-Data SP610 lett, és lebeszéltem magam a 256GB-ról, maradt 128
Az eszköz egyelőre rendesen működik (még szép...), ha valami van vele, akkor megírom - hátha lehet ez is ajánlott.
Viszont a mellé adott Acronis TrueImage HD 2013 kissé leszerepelt - a korábban remek szoftverből mostanra egy 250MB-os installal rendelkező bloatware lett, és az SSD klónozásába rögtön bele is bukott, értelmezhető hibaüzenetet pedig nem kötött az orromra. Ja, és miután egy csomót túráztatott a lincenszért, végül csak nem teljes verzió lett belőle, és minden indításnál cseszeget, hogy vegyem meg
Hibernálás: az írásterhelésen túl van egyéb oka is, hogy nem javasoljátok? 8GB RAM esetén napi 1 hibernálás az évente cca. 2TB írás, az még annyira nem tűnik vészesnek.
-
válasz
rup1u5 #28023 üzenetére
Még nem, mert közben nekem is megakadt a szemem az olcsó MX100-on - aztán lehervadt a mosoly, amikor rátaláltam a FW bugra... Szóval A-Data, de nem tudom, hogy 610 legyen vagy 920. Meg most már abban sem vagyok biztos, hogy kell 256GB. Szörnyű nehéz döntés ez, amikor nem vagyok muszájban
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Fotók, videók mobillal
- Megújult a PROHARDVER!
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fűnyíró topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest