Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz WOLF1stein #7562 üzenetére
Az adat korrekt, a számolásod nem ellenőriztem, az intenzitás meg erős(nem átlag user vagyok)
tesztelek progikat, aztán eltakarítom, itt CAD-től a 3DS Max-en át a Blender-ig a legkülönbözőbb alkalmazások kerülnek terítékre(védelmi alkalmazások, fejlesztőkörnyezetek, backup/restore/clone alkalmazások, meg úgy konkrétan minden)Egy átlag felhasználó ennek a töredékét írná ennyi idő alatt.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Chaser
legenda
válasz WOLF1stein #7562 üzenetére
Ilyen alapján semmilyen következtetést nem lehet levonni Majd ha fél évig használja legalább akkor igen. Ennyi erővel minden ssd ajánlott lehetne kiadásától számított 1 héten belül, mert pár gigát ráírtak. + még ott van a vezérlő, leginkább az szokott ssd-ben meghalni nem a cellák.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
félisten
válasz WOLF1stein #7565 üzenetére
Igen, a megbízhatóságáról nem lehet még érdemben kijelenteni semmit ennyi idő után. Eddig biztatónak tűnik, de majd kiderül vagy beborul. Nekem mindenképp megérte, mivel ugyis megvettem volna, így most ingyen lett W8 Pro-m.
ledgeri
bejegyzésem eleje felé bővebben olvashatsz a vezérlőkről, driverekről és hogy érdemes és ha igen akkor mikor telepíteni őket, illetve az ajánlott driverek linkjét is megtalálod.[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Ispy
veterán
válasz WOLF1stein #7568 üzenetére
Van két notim, egy régi Lenovo SL500, abba vettem a múltkor egy Agility 4-et. Most vettem egy új dell E5530-at, abba is szeretnék egy SSD-t. A kérdés az, hogy milyet vegyek bele? Jó-e még egy Agility 4? Vagy vegyek más típust? A vezérlő nekem nem mond semmit, nem nagyon értek hozzá.
Ispy
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Ispy
veterán
válasz WOLF1stein #7568 üzenetére
Az aquaba néztem 1500 forinttal drágább csak az agility4.
Ispy
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
vadkörte
addikt
válasz WOLF1stein #7574 üzenetére
"@geckowize: nem akarok hülyeséget beszélni, de úgy rémlik, ott annál a déli híd vezérli a SATA-t (AMD SB950 vagy mi?)..."
Nem írtál hülyeséget. AMD chipset-es lapoknál a déli híd tartalmazza a SATA vezérlőt.
Üdv. V. Körte
-
geckowize
őstag
válasz WOLF1stein #7574 üzenetére
Na kiderült, hogy az Extreme3 az Marvelles, úgyhogy akkor Agility 4 lesz. Ahhoz jár általában keret, vagy külön kell venni hozzá? Ha utóbbi, mennyibe kerül?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz WOLF1stein #7877 üzenetére
Annyira nem vezette félre, a Pro elég borsos, és árcsökkenésről volt szó, na a Pro 128-as nem épp az a modell ami a legolcsóbb lenne
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
jeni
félisten
válasz WOLF1stein #7877 üzenetére
nem félrevezetés volt csak mindent nem írtam le,mert tényleg a 840 pro az van 128Gb változatban ami 40000 Ft.
Több gyártónak is van 128-as modellje, a Samsung 840 pro-ból is van 128-as.
ha igen ? és tudsz róla akkor a többit a Samsungon kívül miért nem írtad le ami 128Gb?
-
spyduck
nagyúr
válasz WOLF1stein #8116 üzenetére
Zsír
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- HGST 10TB Enterprise sata3 100/100
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- Bontatlan WD Black 2TB SSD Gen4x4 SN770
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest