- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Hosszú "vajúdás" után rászántam magam az ssd vásárlásra, és megvettem a 120 GB-os Kingston HyperX Savage SSD-t (SHSS37A/120G ).
Három üzlet (PCX, Ipon, Aqua) közül az Aqua mellett döntöttem, mert egyrészt itt volt a legolcsóbb (online rendelés), másrészt készleten van nekik és rögtön átvehető.
Átvételkor kicsit meglepődtem, hogy milyen nagy dobozba adják az ssd-t, de amikor a doboz hátulját is megnéztem kellemes meglepetésemre egy 2,5">3,5"-os felfogatókeret fotója magyarázatot adott a doboz méretére, azaz ezt is tartalmazza a csomag. Íme: [link], [link], [link], [link]Ezzel kapcsolatban azt nem értem, hogy ugyanazon a típusszámon (SHSS37A/120G) reklámozott/hirdetett ssd-re az Ipon miért írja azt, hogy "Kiszerelés : Bundle (Csak a meghajtó)", a PCX meg azt, hogy "2,5" < 3,5" átalakító: Nincs"
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LED világítás a lakásban
- Star Trek
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Sorozatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest