- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuki00
tag
Sziasztok!
Egy olyan wifis routerre lenne szükségem ami megbizható, erős a jele és tudjon torrentklienst is.
Nekem idáig a Linksysek bejöttek, de a tp-link ről is elég sok jót olvastam.
-
csuki00
tag
válasz
polonic #9368 üzenetére
Köszi, de a dlinkekkel nem vagy jó viszonyba. Sokszor elvesztik a netet. Legalább is már volt egy párral dolgom és elég idegesítő tud lenni, hogy kidug bedug. És csak akkor lehet használni ráadásul akár napjába többször is. Most nekem is egy dlink acces pointról megy a wifim.
Pl barátnőmnél van egy dlink tcom os nete van és egy linkszisz wifis router osztja szét a jelet. De az a dlinket kb óránként ki-be kell dugogatni.
krealon: köszi, az adatok fényében még gondolkozom.
-
csuki00
tag
Sziasztok!
Egy olyan wifis router-t szeretnék ami az usb stick-es netemet osztja szét.
vodafone-nál van most a reklámban.max egy huszast szánnék rá. És lehetőleg minél nagyobb hatósugara legyen.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3226, 90% Akkumálátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest