- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem egészen azt mondom, természetesen van, például alapban tudnak olyan - extrának is mondható - funkciókat, amit a tl-wr1043nd például csak okosítással, de a wifi "ereje" nem sorolható ide! nekem jelenleg tl-wr941nd router van, és mivel elég sok router megfordul nálam, ezért azt mondom, hogy wifi szempontjából nagyon is jó, inkább környezeti tényezők és ellenoldal függvénye az, ha valakinek problémája van vele wifi átvitellel! sőt, én a tl-wr1043nd típusra sem tudok rosszat mondani! gyorsabb wifi átvitelt sikerült elérnem vele, mint például egy jóval drágább asus rt-n16 routerrel - de más gyártót és típust is említhetnék!
-
Beri
addikt
120as fájberpajjerhez gigabites megoldásokat javasolunk [link].
Egyébként egy 941-nél számottevően erősebb jele egyik általad megjelölt routernek sem lesz (azonos felépítésű megoldások között nincs nagyságrendi különbség). Ha gyenge a jel, nem az a megoldás, hogy a tépélink helyett veszel egy linksziszt, mer' az menő. Segíteni kell szegény kis csenevész routert nagyobb antennákkal, esetleg az ellenoldalakat (is) megerősíteni. -
ha a tl-wr941nd nem vitte át rendesen a wifi hálózatot, akkor vélhetően más gyártó - akár jóval drágább - routere sem fogja! adott esetben ne a router gyártójában keresd a hibát, a tl-wr941nd amúgy is elég jó wifi szempontjából (is)! mondjuk fp 120 alá egyértelműen kevés, hiszen nem gigabit képes! én a tl-wr1043nd típust ajánlottam volna, de mivel ezen gyártót kizártad, így dönts belátásod - vagy mások javaslata - szerint...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Trollok komolyan
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Powercolor Red Devil 6700Xt - 6 hó garancia
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512gb makulátlan állapotban dobozában
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- CORSAIR K100 AIR
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest