- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Biluxzsolt #55387 üzenetére
ahogy írtad routernek nem alkalmas az AC1200g+ ... nekem is az van ... bár most úgy néz ki, hogy AC pointként stabil így tudom éppen használni
-
dfdfdf
őstag
válasz
Biluxzsolt #55389 üzenetére
Cserélj a levonóban wifikarit lehet olcsóbb
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz
Biluxzsolt #55387 üzenetére
Bocsánat,elkapkodtam a kérdést
.Most olvasom,hogy nem ajánlott,mert újraindulgat.Asszem marad az N18U mert azzal meg vagyok elégedve.
Inkább megy a háztól az öreg Lenovo. -
Sasos
senior tag
válasz
Biluxzsolt #46025 üzenetére
Erre a célra az Asus-ok valóban kiválóak. Szülői felügyelet alatt 7 napos naptárban, órás bontással állíthatod, hogy ki, mikor jut ki a netre. Ezen felül további korlátozás is bevethető (felnőtt tartalom, fájlmegosztás, stb.). Illetve hálózati szolgáltatás szűrés keretében portokat, vagy port tartományokat is ütemezhetsz. Természetesen maga a WiFi adás is ütemezhető pár kattintással. Mindez a gyári FW-ben.
Nem kell majd segítség szerintem, mert magyar nyelvű (is) a gyári FW és elég felhasználóbarát. Pár kattintással megoldható benne minden.
-
válasz
Biluxzsolt #46023 üzenetére
Szia!
ASUS RT-N18U szerintem jó választás lehet 2.4GHz-es sávra, a gyermekek tiltását pedig időbeli MAC cím korlátozással lehet megoldani, ha más klienseknek közben kell a WiFi, így nem kell két routert használnod.
De mint mindenhol, azt itt is hozzá kell tenni, hogy a WiFi hatótávra nézve semmilyen garancia nincsen, bár pont ma este is volt itt egy erős dicséret az adott routerre vonatkozóan, de nem törvényszerű, hogy az mindig és mindenhol így fog teljesíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Hálózati / IP kamera
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Crew sorozat
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest