- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
válasz
JarrekStar #10159 üzenetére
Az az alapvető probléma, hogy a 100as etherneten nem fér át 100Mbit ténylegesen. A hálózat egyébként full duplex, tehát akár mind a két irányba mehet egyszerre "100Mbit", nem probléma. A gond ott kezdődik, hogy minimális hálózati forgalom is azt eredményezné, hogy már nem férne át az a 80. A 941ND az, ami megbirkózna ezzel (a procija legalábbis), az meg már csak egy picivel olcsóbb a 1043ND-nél.
A linksysed meg... hát, én úgy tippelem, hogy olyan 6Mbit körül átcsavar majd, ha nem hal bele azonnal a kétségbeesésbe -
Beri
addikt
válasz
JarrekStar #10157 üzenetére
A 80 a kulcsszó.
-
Beri
addikt
válasz
JarrekStar #10155 üzenetére
Valami gond lehet a keresővel ezek szerint. 80/25-höz a 1043ND a minimum.
-
Beri
addikt
válasz
JarrekStar #10140 üzenetére
Válaszoltam már: [link]
-
JarrekStar
tag
válasz
JarrekStar #10117 üzenetére
Valaki a #10117-re?
-
Beri
addikt
válasz
JarrekStar #10117 üzenetére
Most rákerestem, én egyedül hányszor válaszoltam ebben a topicban erre a kérdésre. Ki akartam neked szépen válogatni és belinkelni a hsz-eket egyesével, de a harmincadik után feladtam. Használd a keresőt, nem harap.
-
Beri
addikt
válasz
JarrekStar #9790 üzenetére
A netgear szép, kifejezetten tetszik
Egyébként egyikkel sincs különösebb gond, ha elég egy 100as router, nyugodtan választhatod őket. A 160NL-re régebben panaszkodtak instabilitás miatt, de azóta reszeltek a szoftveren, plusz elérhető rá dd-wrt is, szal nem lehet gond vele.
Persze semmivel sem nyújtanak többet (hardveresen), mint egy 1043ND, sőt...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Küszöbön az androidos PC-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Gmail
- BestBuy topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest