Hirdetés
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
vert!g0
csendes tag
válasz
detroitrw #1300 üzenetére
Bocs olvasnom is kellene néha
Meg lehet próbálni hisz 2 évig bírtaHa tényleg a megbízhatóság a fontos akkor szerintem mindenképp valami drágábban gondolkozz és azokban már wLan is van. 20k körül már egész jókat lehet kapni, de olcsó kategóriában, ha kiesik a D-Link akkor marad az Edimax elvileg megbízható, van topicja is itt PH-n -> [link]
Esetleg mások még tudnak többet mondani -
vert!g0
csendes tag
válasz
detroitrw #1298 üzenetére
Nos elsőnek ott volt az enyém, de Edimaxból [link] a BR-6104KP-ra keress rá itt, sajnos közvetlenben nem linkel
Itt van még a D-Link 604-es [link] erről is lehet sok jót is hallani.
Esetleg még az SMC 7004. Itt [link] van rólla topik is. Itt a hivatalos link: [link]
Ezek közül én talán a D-Linket ajánlanám arról hallani a legtöbb jót, de nézz utánna és meglátod neked melyik tetszik. -
vert!g0
csendes tag
válasz
detroitrw #1296 üzenetére
Üdv
Nekem Belkinem van, majdnem ilyen: [link] modell. Igaz ebbe már van wLan és én 17k ért vettem, de megbízhatóságban nállam verhetetlen. Mióta megvan kb 1 hónap egyszer 'fagyott' meg szegény de akkor is áramszünet után nem tetszett neki valami. Egyszerűen kezelhető, gyors konfig és IP alapján tudsz benne protokat is szűrni. Ha nem bánsz rászánni egy kicsivel többet szerintem jó választás, de ha 10k körül akarsz maradni akkor Edimaxot ajánlanám. Megbízható egyszerű, de azért nem csúcstechnika és ez gondolom a tűzfalra is vonatkozik
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- SIEMENS TQ513R01 Teljesen automata kávéfőző EQ500 Integral/Fekete Kivehető víztartály 15 bar
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K
- Gyönyörű Watch Ultra 2 (GPS + Cellular) 49MM, natural titan, garanciális 2027.11.04-ig, üzletből
- HP Probook 450 G3 notebook eladó
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest