Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Garry84: Sumák aprós?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DrJános #17199 üzenetére
Tedd azt! Amúgy ha mégis úgy döntesz, hogy megbízol a TP-LINK-ben, akkor nem is kell feltétlenül a csúcsmodellt megvenned, ha csak nincs szükséged az USB-re, mert abból neked bőven megteszi egy 841ND, vagy egy 941ND is, amik szintén megfelelőek ehhez a sebességhez, sőt még ennek a többszöröséhez is!
-
válasz
DrJános #17197 üzenetére
A TP-LINK WR1043ND, az első hozzászólásban fel van tüntetve az ajánlott routerek listáján, illetve paramétereit tekintve szinte azonos képességűnek mondható a fentebb említett Linksys E2000-el, én személy szerint mégsem szoktam ajánlani ezt a márkát, mert nekem nincsenek jó tapasztalataim vele. De persze, amit én mondok, az sem szentírás, ha gondolod, vedd meg a TP-LINK-et! Az kétségtelen, hogy árban mindet veri!
De, hogy válaszoljak a kérdésedre, számomra ez nem kérdés, ASUS!
-
válasz
DrJános #17195 üzenetére
Szia!
A modemes kombó eszközöket általában nem szokták javasolni, és én sem teszem, mert szerintem sem praktikus! 20-25k-s keretben javaslom a Linksys E2000 modelljét. Minden mai sebesség kritériumot teljesít, gigabites LAN portok, és 300M-es WiFi van benne! Ha inkább olcsóbbat szeretnél, akkor pedig ASUS RT-N12 is szóba jöhet, amiben szintén 300-as WiFi van, de csak 100-as portok, és mellé esetleg futja még a keretből egy komoly ADSL modemre is, a D-LINK DSL-321 személyében.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest