Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Jhonny06: Új gépsárkány
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
Már leírtam, a digi nagy ívben szarik rá, hogy a wifi addig működött az eszközön míg a szerelő kint volt utána meg nem, és nem hajlandóak foglalkozni vele, mivel neki wifit szolgáltatni nem kötelességük. Harmadjára nem fogom leírni, ha valaki megint megkérdezi. Még nem tudom mi hol lesz, lehet az új helyre a digi olyan eszközt hoz, amin a wifi működni fog, de akkor sem árt biztonságból, ha van egy normális wifis router, ha már a szolgáltató érdekesen szolgáltat.
Amúgy értem én, hogy ilyen egyszerű felépítésű, ömlesztett lináris topikot nehéz nyomon követni, de az fb se sokkal átláthatóbb, a legjobb a régi hagyományos fúrum volt, minden kérdéshez lehetett külön témát nyitni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ADATA AX5U6000C3016G-DTLABRWH 32GB KIT 6000MHz
- G-SKILL F5-6000J3040G32GX2-TZ5RW 64GB KIT 6000MHz (Egyszer beüzemelt)
- Nintendo Switch 2 Mario Kart Edition (Bontatlan)
- Bolti év végi végkiàrusítàs! Prémium kategóriás gamer ternékek! Viszonteladók, üzletek figyelem!
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! LENOVO ThinkCentre M800 - i7, 8GB/120GB
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX