Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peterhappy

addikt

válasz Alex91 #90805 üzenetére

Köszönöm, utánaolvasok ennek a mókolás résznek. Telefonom volt és van pár Xiaomi, de hogy a routerüket is hekkelgetni kelljen?! :) Szép baleset.

@BB9000: Jó munkához idő kell :D
    Köszönöm a tippet. A lakás szar sajátos kialakítása miatt nem igazán tudok a router elhelyezésén optimalizálni, pár méterrel sikerült már beljebb csalnom a jelenlegi egységet, de szerintem ez a maximum. Esetleg egy ferde falra tudnám felerősíteni az újat, ha lehetséges egyáltalán, de nem vagyok meggyőződve arról, hogy sokat javulna a helyzet.
    Mióta a repeatert használom, sokat javult a helyzet, szerintem/remélem ezek az új eszközök és a Wifi6 szabvány van annyival jobb, hogy ne legyen szükség második eszközre. Tetszik az aimesh, ezt a tippet is köszönöm, de ez sajnos már valóban nagyon drága lenne.

Akkor szűkítettük a kört, ASUS RT-AX55 vagy Xiaomi AIoT AX3600 :) Köszönöm szépen!

szerk: és szerintem döntöttem is, AX55 lesz, egyfelől mert 3 év garival adják, szemben a Xiaomi 2 évével, másfelől ez az aimesh dolog jól hangzik és ha nagyon rossz lenne a helyzet, utólag még mindig vehetek mellé egy másik routert.

Na, elbeszélgettem magamban így, éhgyomorra :) Még egyszer köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés