- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
hódmaci #90773 üzenetére
Kétségtelen, de amiket leírtál azért azok nem mai fiúk már, illetve mindenből ki lehet fogni hibásat.
Bár én személy szerint nem csípem az ilyet, de ha nem jön be 2 héten belül visszaküldheted.
Én meg vagyok elégedve az AX73-al, de jelen házunkban nincs is szükség (nem lenne kihasználva) vezetékes plusz routerre.
Öcsém házfeklújításban van és neki is az AX82U a befutó.Amikor én vettem (~5 hónapja) akkor még kb 20e Ft volt a kettő között, jó most is csak az akciók miatt 15k (35 vs 50), de nekem is az AX82U volt a másik kiszemelt, viszont ahhoz a második mesh eszköz sem sokkal olcsóbb, még ha kisebb is elég. 20 eFt-ból nekem megvan a 2 repeater, és mindenhol van értékelhető wifis lefedettség és sebesség is (2,4 GHz-en 130 Mbit 5 GHzen 780 Mbit), ami elég, hogy a gyerkőcök amikor mobilon yt-znak, akkor az zökkenőmentesen működjön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- 4K Gamer PC - i9 - vízhűtés - RTX 4090 - 48GB RAM
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Samsung QE43Q60AAU QLED SMART 43" (108cm) TV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest