Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Szaszabond #88642 üzenetére
Te miért váltottál 92 ről 82 re? - le volt árazva és akkor úgy gondoltam, hogy kipróbálom, aztán maradt, mert jobb Wifi sebességeket mértem AX82U-val ugyanazokon az eszközökön ua. a beállításokkal. Nálam jobb router az AX82U mint az AX92U. Külsőtől én is egy picit idegenkedtem, de aztán élőben látva már nem annyira vészes, sőt, kifejezetten jól mutat, tetszik az elülső világítás, egyáltalán nem zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Be Quiet Pure Rock FX Black BK033 + Garancia 2027.02.08-ig
- Asus Rog ALLY Z1 Extrem
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest