Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
nem a router volt a gond...
nem tudom milyen neted van de 2 router már biztos nem lehet rossz nálad lévén hogy több százak vettek itt AC57U V1/AC1200GU/AC65P-t és alig hallottunk még arról hogy garanciáztatni kellett volnaszolgáltatói hiba vagy ONT vagy fene tudja milyen neted van de ott nézelődj mert a 3. routerrel is gondod lesz és vered majd a fejed a falba
-
blakey
titán
Ennyi pénzért nem találsz jobbat, magasabb áron sem feltétlenül de nyilván ahogy nő az összeg úgy a lehetőségek is nőnek. Nekem eddig szerencsére nem volt gondom az Asus-al és remélem nem is lesz, Synology routerrel volt gondom, de ez nem jelenti azt, hogy ha netán a Syno küjön valami nekem tetsző cuccal akkor azt ne venném meg, mert volt egy nem megfelelő eszközük.
Az AC1200GU Padavan firmware-el jobb lesz a gyárinál, a maga kategóriájában.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest