Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
Essejó #81331 üzenetére
Értem, vagyis azt gondolom. Nézzünk rá egy példát. Ha összehasonlítok több autót városi, országúti, autópályás, és mondjuk vidéki földutas körülmények között, világos hogy másképp viselkednek. Amelyik kényelmes és csendes a városban, az nem fog boldogulni a sárban, amelyik jól elmegy a sárban, azzal macera a városi közlekedés és parkolás, amelyik az autópályán érzi a legjobban magát, az se a sárba, se a belvárosba nem való, ez tiszta sor. Tehát a felhasználás körülményei, pénzügyi keret és az elvárások alapján lehet javasolni hogy milyen autót vegyünk.
De mi a helyzet a routerrel? Annyit látok hogy fizikai paraméterek, hardveres tulajdonságok, portok száma, és a működési frekvenciák alapján összehasonlíthatóak. De ezek nem mutatnak semmit arra nézve, hogy egy ilyen környezetben hogyan viselkedne?Eddigi routereim itteni ajánlásra vettem és ti javasoltok még most ha valaki kikéri a véleményetek. Ilyenkor mi alapján mondtok véleményt, mi alapján lehet javasolni, ha minden környezetben másképp viselkedhet? Mi lenne ebben a képen látható hálózaterdőben nekem jobb, mint a most használt Tp-link 1043 V3??
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Nokia 6.2 - kötelezők röviden
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- DELL G5 25 5587 Gamer notebook
- Lenovo ThinkPad T14s Gen3 : i5-1240P/16GB/256GB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- ALKALMI ÁRON! - Vadonatúj állapotú Xbox Elite Series 2 Core Kontroller - 1 Év Alza Garanciával!
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple watch series 7 44mm szürke 87% BT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest