Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• valakky

aktív tag

válasz qnadam #77190 üzenetére

Ööö. Ha nem érted, amit írnak, hogy kikapcsolt 2,4 ghz-en, 5 ghz-es sáv mellett, egy ac-s AP csere után laggolok, semmi más változás nem történt, a 2 eszköz wifi beállításai között meg kb. csak ennyi különbség volt, de ez tutira, akkor nem biztos, hogy tudsz segíteni. Az meg tökre nem érdekel, milyen techrizsát találtál a wikipédián.
    Egyébként kis kereséssel kiderült, hogy érdemes ilyenkor az ac-s eszközön windows alatt a Bluetooth Collaboration és/vagy a Bluetooth AMP -t disabledre rakni. Nekem csak az utóbbi volt, lévén inteles kártya. Ez, ha jól értem gyakorlatilag kiiktatja a 24 megabites kiterjesztéses High Speed (HS) részt a bluetooth-nál. Meg is oldotta, bár érdekes módon, azt vettem észre, hogy ez után (mindent újraindítottam) rúter meg átállt a 36-os csatornáról 4x-re, úgy, hogy a sebesség stabil 350 megabitre állt be. Visszaállítás után megint ment neki a 450-500 (valamiért végül is a 36-oson tudta ezt, aránylag stabilan, felette nem). Aztán persze kis mozgatás, készenlét után már itt is csak 350 megabit. Ez van, inkább, minthogy az egér laggoljon.
    Valszeg azért nem volt eddig erre szükségem, mert rúter oldalon variált valamit a tomato-s beállítás.

Új hozzászólás Aktív témák