- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
valakky
aktív tag
válasz
qnadam #77190 üzenetére
Ööö. Ha nem érted, amit írnak, hogy kikapcsolt 2,4 ghz-en, 5 ghz-es sáv mellett, egy ac-s AP csere után laggolok, semmi más változás nem történt, a 2 eszköz wifi beállításai között meg kb. csak ennyi különbség volt, de ez tutira, akkor nem biztos, hogy tudsz segíteni. Az meg tökre nem érdekel, milyen techrizsát találtál a wikipédián.
Egyébként kis kereséssel kiderült, hogy érdemes ilyenkor az ac-s eszközön windows alatt a Bluetooth Collaboration és/vagy a Bluetooth AMP -t disabledre rakni. Nekem csak az utóbbi volt, lévén inteles kártya. Ez, ha jól értem gyakorlatilag kiiktatja a 24 megabites kiterjesztéses High Speed (HS) részt a bluetooth-nál. Meg is oldotta, bár érdekes módon, azt vettem észre, hogy ez után (mindent újraindítottam) rúter meg átállt a 36-os csatornáról 4x-re, úgy, hogy a sebesség stabil 350 megabitre állt be. Visszaállítás után megint ment neki a 450-500 (valamiért végül is a 36-oson tudta ezt, aránylag stabilan, felette nem). Aztán persze kis mozgatás, készenlét után már itt is csak 350 megabit. Ez van, inkább, minthogy az egér laggoljon.
Valszeg azért nem volt eddig erre szükségem, mert rúter oldalon variált valamit a tomato-s beállítás.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest