Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TriX2010

tag

válasz kali #72399 üzenetére

AC1200-at közel két évig használtam. Jó ha háromszor restartoltam... Levegőben 400-450 mbit le és 250-300 fel... Teljesen stabilan... Na de akkor hol is az a nagy baj vele ami folyamatosan megvan? :U
    Mindemellett elfogadom amit írtál példának az AC66U tekintetében, de ez akkor is kevés így szerintem egy ilyen oldalon... Nincs tapasztalat a többit illetően? Vagy csak össze kéne szedni az infókat? Épp írtam egy tapasztalatot az előbb... És azért kíváncsi lennék, hogy a többi szegény c1200 használó nap mint nap szenved a nettel? Csak nekem volt ekkora mázlim, hogy semmi bajom nem volt vele? Kétlem...
    Nem hiszem, hogy nincs itt pár régi fórumtárs, aki olyan routert használ ami nincs az ajánlott listában és ne tudna némi beszámolót adni a sajátjáról....
    Linksys routert pl ne vegyen senki? És sorolhatnám.... Szóval én továbbra is azt mondom, hogy durván leragadtunk néhány típus ajánlásánál és nem gondolom, hogy ez így jól van... :U

• Buckey

őstag

válasz kali #72399 üzenetére

Így van, igazad van, mindenki olyant vesz, amilyent akar.
    Csak itt vannak olyanok is:
    -akik nem értenek (annyira) hozzá (megveszik a tanácsolt routert),
    -akik jobban értenek hozzá (azok nem veszik meg a tanácsolt routert),
    -akiknek nincs annyi pénzük (vagy várnak, vagy megveszik a legolcsóbbat, ami szerintük megfelel),
    -és persze vannak különcök (mint én is) is, akik kerülő útra kényszerülnek (nem kapnak választ, és vesznek valamit, vagy sak szeretnek kipróbálni valami mást).

Sokan úgy vannak vele, hogy ha hibás, nem 100%-os, akkor ugyan miért gyártják, árulják egyáltalán? És ez jó kérdés. Ha egy routert két naponta újra kell indítani, akkor ott valami hiba van, amit a gyártó is biztos tud, de vagy lesz@rja, vagy a hálózat sajátosságai miatt van probléma, így a gyártónál nem is jelentkezik a hiba.

Tapasztaltam kollégánál ilyent, hogy a szolgáltató internetes hálózata csak TP-Link routerekkel volt problémamentes, kétféle Asus routerrel sem működött megfelelően (2db ASUS RT-AC58U és 1 db ASUS RT-AC66U B1).

Én meg olyan routert kerestem, ami későbbi gigás hálózaton is jól működne (pl. ASUS RT-AC66U B1), de olyan, 100%-os megerősítést nem kaptam, hogy a jelenlegi androidos telefon USB internet megosztása működne, így a vásárlást későbbre hagytam (ha lesz normális vezetékes net), és beruháztam egy HUAWEI E5180S-22 LTE routerbe. Drágább lesz így, de addig megfelel (hozzáteszem, hogy most nagyon elgondolkoztam, kell-e nekem vezetékes net, mert így 30-93 mega között van a sebesség 15-18 ms pinggel!), és hátha kijön egy újabb, gyorsabb modell is az ASUS RT-AC66U B1 helyett.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés