Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kali

legenda

válasz Buckey #72400 üzenetére

Az itt többségében ajánlott típusokkal nincs különösebb probléma, ha azok valamelyikét veszi bárki, nagyon nem fog mellényúlni.
    Amennyiben wifi...stb. problémája akad, attól még nem feltétlenül a routerrel van gond, de kaphat is segítséget a kapcsolódó topikokban ([link], [link]).
    Akik jobban, kellően értenek hozzá, nem is feltétlenül kérdeznek itt.
    Akik bármilyen okból kevese(bbe)t szánnak rá, kénytelenek vállalni az olcsó(bb) eszközzel járó esetleges kompromisszumokat is.
    Jómagam is különc vagyok részben, sok olyat kipróbálok, amivel nincs felhasználói tapasztalat, vagy bizonyos helyeken - ahol nem annyira hozzáértő felhasználók értékelnek, ami sokszor a hozzászólások tartalmából is kiderül -, negatívumokat írnak azokról, de én látok rá esélyt, hogy jók azok a típusok, valamint hardverben és szoftverben is szeretem bőven felülméretezni a háztartásban használt eszközöket, legyen azokban sok tartalék, ha hirtelen változna ilyen tekintetben szolgáltatás, felhasználói szokás...stb.
    A legtöbb eszköz - és itt nem csak a routerekre vagy hálózati eszközökre gondolok, bármilyen más területre elmondható -nem 100%-os, de a gyártók csak akkor lépnek, ha muszáj, szoftveresen még csak rászánják magukat a javításra, de hardveresen csak akkor vonják ki, ha valóban húzós a probléma.
    Régebben én is sokszor találkoztam olyan problémával, hogy egy adott szolgáltató által adott nettel csak meghatározott gyártók routerei működtek jól, bizonyosokkal probléma volt, de azok más szolgáltatónál gond nélkül dolgoztak, mint utólag kiderült, a szolgáltató oldalán volt a hiba.
    Megoldható RT-AC66U b1-gyel az általad elvárt dolog, de ahogy az USB modemeknél adott kompatibilitási lista, úgy okostelefon esetén sincs rá garancia, hogy bármilyennel működik, talán ezért nem mertek általánosságban rábólintani a hozzáértőbbek sem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés