Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MaCS_70

félisten

válasz ohway #70980 üzenetére

Az árak durván hektikus változása miatt nem lehet igazán biztosat mondani, én ráadásul még mindig nem vagyok egészen biztos az 57-es pontos specifikációjában. Abban viszont igen, hogy az 58-as nem ér meg kétszer annyit, mint az 57-es, közel azonos áron pedig hülyeség nem a 66-ost venni.

Tehát 57 kontra 66.

Ismétlem, nem tudom, hogy az 57-esből esetleg milyen szolgáltatás hiányzik, ami a 66-osban benne van, de erről a többiek tudnak mesélni. Én nem látok lényegi eltérést, de elég kusza a különbözo oldalakról összegyűjtött kép.

A wifijük közti különbség alapvetően az, hogy az 57-es 2, a 66-os 3 adatfolyamot szolgál ki, mind 2,4, mind 5 GHz-en. Miután még elég ritkák a több adatfolyamot kezelő kliensek, ez főleg akkor számít, ha kettőnél több klienst akarsz csatlakoztatni, és fontos a sebesség.

A másik nagy különbség, hogy a 66-osra van HGG CFW, amivel a wifi teljesítménye (nem a sebessége, bár nyilván van összefüggés) növelhető. Ha tehát nagyobb lefedettség kell, a 66-osban nagyobb a potenciál.

A kétszeres ár nyilván nem elhanyagolható, a 15 napos elállási lehetőség viszont jó barátod lehet egy 57-es kipróbálására.

MaCS

Új hozzászólás Aktív témák