- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gerner1
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MaCS_70 #65723 üzenetére
szerintem az adott esetben nagyobb segítség, ha az ember elmondja a buktatókat vele, mintsem 10k-val drágábban ajánl egy holtbiztosabb megoldást. egyébként használtan vannak egész jó 15-20k-s 2 magos cuccok aprón, asus, netgear, linksys, cfw-el. ami a legtöbb esetben annyi mókolás, mint a gyári fw frissítése.
egyébként, ha a tenda ac15 20k alá esne, akkor simán jobb vétel lehet egy tomatóval, mint a külföldről rendelve padavanra mókolt a xiaomi-t. annak még én se állnék neki, pedig van bennem vállalkozó szellem.
én egyelőre azzal szívok, hogy a 15-ért vett Tenda W1800R 2,4 ghz-re szopóág, időnként nem lehet rá csatlakozni, hiába cfw. engem spec nem zavar, ha naponta hajnalban újra kell indítani ütemezve, de úgy tűnik, ez sem vált be 100%.
haladok vissza a fw-ekkel. és ahogy olvasgatom a netet, ez bizony drágább és jobb rúterek esetén is elő szokott fordulni, cfw-el is. 2,4 meg 5 ghz-en is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Ukrajnai háború
- Óra topik
- EAFC 25
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest