- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
válasz
bluemirage #65465 üzenetére
Biztosan nem tudom (mint írtam annyira nem is érdekel), de több helyen a 88U-ra 1.8 gbps-t adnak meg mint WAN-LAN throughput (persze lehet csak jó szokás szerint össze adják a két irányt).
Szóval az izmosabb WiFi routerek elvileg közel hozzák ezt (mondjuk azért tippem szerint ez pl. kikapcsolt QoS-el igaz). Nem mellékesen a 88U nem a legizmosabb WiFi router, mert ugye vannak quad core procis routerek is
meg ugye ott van még a ASUS BRT-AC828 is ahol eleve két WAN van és specben is azt állítják hogy 2 gbps (pedig csak dual core procis Qualcomm).
Megj: Ezek jó eséllyel nemcsak az Asus termékeknél léteznek (csak mivel nekem az van azt jobban ismerem), mert ugye kb. mindenki ugyanabból a chipekből építkezik.Viszont, hogy én is visszakérdezzek, biztos vagy abban, hogy az névleges sebesség amit a szolgáltatód ad mindig minden irányban megvan?
Szóval szép dolog ez az 1-2 gigabites WAN, de SOHO használatban nem látom mi az az életbevágó dolog amihez létkérdés lenne, meg eleve ez aligha garantált sebesség sokkal inkább valami ami akár meg is lehet dolog.Mindenesetre aki ebben érdekelt nézzen jobban utána, részemről csak tipp volt. Biztosra meg ugye pl. BRT-AC828-nál lehet menni ahol már a spec is kiemeli hogy milyen sebességet tud a dual WAN (ill. HW dual WAN míg a többi ugye az SW dual WAN).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest