- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
resist
tag
válasz
Multibit #62837 üzenetére
Nem akarok kábelezni, mert nemrég csináltuk meg a lakást, anya meg nem szeretne kábelcsatornát mindenfelé, meg tényleg esztétikailag nem lenne az igazi (panelba bevésni meg macera). Persze a kábel jobb, de azért wifis minden (TV-k, tablet, laptop, stb), hogy ne kelljen evvel foglalkozni.
Meg aztán ha mozgatom pl. a tv-t másik szobába, akkor mit csináljak a kábelcsatornával, tegyek rá virágot? Vagy átteszem a routert?
NAS Qnap volt, nem a legvackabb, nem tetszett és kész. Elvileg lehetett rajta torrentezni is, na az úgy lefogta, hogy 100% volt a processzorterhelése 1db torrenttel. Meg nem szeretnék még egy eszközt, ha létezik olyan router, ami ezt is tudja. Pluszban rájöttünk, hogy szeretünk ülni a számítógép előtt (az be van kábelezve), így a torrent azon megy.
A mostani N66U kiválóan teljesít, de azért megdöccen már a sok eszköz alatt. Ezért is gondoltam egy komolyabbat. Az asus médiacenterével meg nincs semmi gond szerintem, gépen áttolom rajta mi kell.
Haveromnak pl. a tablet és NAS kombó jött be, nekem nem
A jelerősség azért fontos, mert ha lemegyek bagózni, akkor nyomkodom a telefont, mobilnetem kicsi (nem is kell nagyobb, nem használnám ki), azt nem akarom fogyasztani. Az n66u-val néztem anno a foci VB-t a parkolóban, hogy közben légkondit tisztítottam, a router fent a harmadikon. Nem hátrány, ha egy újabb és erősebb cucc ezt szintén tudja. Az ac86u tudta, csak hwhibás volt, most kap még egy esélyt.
Szóval nekem ezek a preferenciák
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest