- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
Multibit #59363 üzenetére
Visszatérve a TP-Link TL-WR1043ND-re, ebből találtam négy verziót. Melyik a jobb?
-
Joshi
titán
válasz
Multibit #59363 üzenetére
Szennyezés nincs, ugyanis családiházban lenne használva. A gond a nagyon tagolt belső elrendezése a háznak. Nekem is 1043 van de az minden csak nem bivalyerős.
Az alábbi routerekről mi a vélemény? A 13k összeg még azt mondom beleférne, habár akkor már Extreme Digitalnál valami, mert az van Győrben is így nem lenne postaköltség. De mintha valami más nevesebb webáruháznak is nyílt volna Győrben üzlete, nem emlékszem melyik lehet az.D-Link DIR-842 Router
ASUS RT-AC53 AC750 Dual-Band Wi-Fi RouterGyorsba ezeket találtam. Az lenne a fontos, hogy tényleg jó router legyen, mert sokszor a nyers adat nem mindig jelenti azt hogy az valóban jó is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Windows 11
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- ASUS routerek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest