Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mutyi

senior tag

válasz Gubek-Einste #51683 üzenetére

Mi a baj a Tendaval,mint gyártóval?
    Nem olvastam visszafelé, így nem tudom,hogy milyen érvek-ellenérvek vannak a cuccaikkal, ezért kérdezem.

Két házba is kellene router,de ahova most nekem kellene, ott nem nagy távolságra kell, jelenleg a Telekom saját D-link hgw-je van beépített antennákkal.
    Kb. 20 métert kellene áthidalni, de 3 helyiséget és mivel vastagok a falak, így a harmadik helyiségbe már nem jut el a jel. A telefon sem szeret ott nagyon működni.
    Viszont ott a kávéfőző és vettem hozzá wifis konnektort,de mivel nincs wifi így semmit sem ér. :))))

A netem 20/1, tehát nem túl nagy sávszélesség.
    Van 1 asztali gép utp-vel és egy notebook, továbbá 2 telefon rácsatlakoztatva.
    Összességében el lehet mondani, hogy abszolute egy minimál felhasználás, viszont szeretem a stabilitást.

Volt régebben egy Tp-link 1043,de nem voltam vele maradéktalanul elégedett....
    Nem tudom mennyit költenék rá, ésszerű határokon belül, 1-2 alternatívát szívesen vennék.
    Igazából az 5 ghz-es tartomány sem feltétlenül kell, én megmondom nem is használtam még, nem sok értelmét látom, főleg ha több szobát kell áthidalni.

Új hozzászólás Aktív témák