Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm!
Mértem most gyorsan egyet router nélkül (hogy máshogy hiszen nem is működik már
), 71/53 lett.
Szerintem meg is rendelem a 841 est
Wifi képességek terén vajon lenne észrevehető különbség köztük? Nem játszunk neten, és inkább telefonokkal, tablettal használjuk. Az egyik laptop szokott torrentezni. A router a lakás közepén van, max 1 betonfalat kell átvinnie, de ha kitalál a nyitott ajtón az se rossz
Jah, a 740 es néha adott netet az utcán is, igaz csak 1-2 mbitet. (4.emeletről szerintem teljesen jó volt így is) Ha a 841 es esetleg erősebb lesz annak nagyon fogok örülni (amikor a kutyákkal fekszünk a fűben)
Köszönöm szépen még egyszer!
Üdv -
biglion-lord
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Kérlek nyugodtan bombázz az infóval a döntés úgy is itt áll, de már annyit olvasgattam, hogy belefáradtam így fordultam ide hozzátok, mivel itt csak van tapasztalat is.
Ahogy írtam föntebb a holnapra is gondolok lehet 1 év elteltével emeltetem a sebességet, így inkább most veszem meg mint később dupla annyiba kerüljön, mert ha most olcsóbbikat veszem akkor később másikat kell vennem a nagyobb sebesség végett. A másik meg az eszközök lehetősége sok és mindig bővül, azt akarom kinyögni ezzel, hogy jelenleg is sok eszközünk van ami a wifit használja, nyomtató, telefonok, tv, x-box stb., és ha bővítés történik akár eszköz akár net sebesség, akkor ne keljen vennem másik routert. Annyira nem vagyok benne ezekben a dolgokban most vasalódom

Jöhet privát is köszönöm!
Üdv Lion
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), 71/53 lett.

Gubek-Einste
Dr.NX