- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Neil Watts #48661 üzenetére
álltam ilyen választás előtt korábban, akkor az rt-ac56u mellett döntöttem, mert a bő 50 nm panel lefedésére az is bőven elegendő volt minden sávon - a belső antennái ellenére is -, az erősebb hardver meg sosem baj, még akkor sem, ha a gyengébb is kiszolgálta volna az igényeimet.
az egyedüli hátrány abban mutatkozhat meg, hogy a belső antennás típusoknál az egész routert megfelelő szögbe kell forgatni, ha a legideálisabb szórást szeretnénk elérni és esetlegesen nem a legjobb helyen van a lakásban a router, de ez csak dizájn kérdése, ami nálam nem kerekedhet felül a jobb működés lehetőségén, meg olyan helyen is van a router - a szekrény tetején -, ahol nem szempont.
igaz, azóta már rt-ac87u routerem van - az rt-ac56u is bőven megfelelő volt, de nagyon olcsón jutottam az újabb típushoz egy akció keretében, ráadásul egy frankó kis asus hátizsákot is adtak hozzá, így nem hagyhattam ki -, de azt is simán elforgatnám, ha szükség lenne rá. -
Xeon7
aktív tag
válasz
Neil Watts #48661 üzenetére
Sziasztok,
Adott egy lakás ahova kábelen bejön a net egy 8 portos gigabites Switc-be. Milyen kütyü kellene hozzá, hogy wifi-t tudja csinálni a lakásba.
Előre is THX a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Lexus, Toyota topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Futás, futópályák
- VGA kibeszélő offtopik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (FOGLALVA)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest