- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
gamer0101
aktív tag
válasz
localhost #4625 üzenetére
Csak azt nem értem, hogy miből vetted le, hogy szinte ez lehet csak a baj...ezek után csak javasolni tudom, hogy mondjuk egy Gép újraindul miért? topikba ne írj inkább, mert ott a Te véleményed alapján sosem lenne hiba a gépben, csak a júzerban..
joe2005: Tetszik! Néztem másik ASUS-t (WL-520GU), de azon "csak" printserver van, NAS-ra alkalmatlan. 54mbps tökéletes. Amúgy: WiFi; asztali gép, kábelen; nyomtató; meg egy USB-s külső HDD...nem sok ez neki? Nomeg..másik kérdés: A nyomtató: HP PSC2355 .. működne szerinted? Mert hallottam, hogy csak a router támogatási listájában felsorolt nyomtatókkal működik a Printserver funkció...tudni kéne, hogy benne van-e ez a listában, vagy van-e valakinek ezzel kapcsolatban pozitív tapasztalata...
Holnap nézem meg a választ, épp kilőtte a maci a pizsamát, jóccakát mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- PlayStation 5
- iPhone topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- OTP Bank topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest