- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #44115 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszod.
Elolvastam az összefoglalóban a torrentes részt amit te írtál és láttam egyik fórumtársnak is írtad, hogy te használsz ilyen rendszert már évek óta.
Kérdésem lenne, hogy minden felelősség nélkül, úgy, hogy tudomásul vettem az esetlegesen felmerülő problémákat, tudnál nekem ajánlani egy megbízható routert, amit érdemes lenne vennem, hogy képes legyek én is beüzemelni az otthoni torrent seeder/leecher rendszerem? :p
Akkor ha jól értem a HGW helyett kéne vennem a megfelelő SOHO routert és arra feltenni egy modolt firmwaret (linux szal semmi problémám, munkába is ubuntuzom). Tudsz erről írni vmi útmutatást vagy linkelni valami jó kis forrást ami hasznomra lehet?
(mellékesként, akkor az ASUS routerekben amikben van alapból torrent kliens még most 2015ben is használhatatlanok, abból nem tudsz vmi jót mondani, mert nyilván egyszerűbb lenne modolás nélkül)
Előre is köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest