- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
Szívesen, ha van még kérdésed, nyugodtan tedd fel.
zeorsdfd: tehát így nézne ki a helyi hálód: WAN->router->proxy->switch? Szvsz megoldható a helyi háló, max. a proxyn kell szöszölni egy keveset. Nekem a Linksys WRT54GL vált be eddig a legjobban, hozzáteszem az open source miatt, ugyanis nem gyári fw fut rajta. Talán egy N-es router a nagy lefedendő tér miatt? Ezzel meg a már leírt "probléma" jön elő, a nem végleges N-es szabvány. Én elgondolkoznék azon, hogy a routert a switch után kötve oda raknám, ahol a legvalószínűbben a legtöbb W-LAN kliens lesz.
asadasad22: lehetséges, hogy a 160N a WRT szériára épül, és csak kisebb ráncfelvarrásokon ill. az adó-vevő modulja esett át cserén.
Balli: kvázi minden W-LAN router 4 LAN porttal rendelkezik, első pont kipipálva. Mielőtt tovább mennénk kérdés, hogy mennyi pénzed van routerre. A PS3 kompatibilitást nem tudom garantálni, mivel nincs ilyen eszközzel tapasztalatom, olvass bele PS3 fórumokba, remélhetőleg találsz gyakorlati tapasztalatot router vs. PS3 viszonylatban. A 10Mbps WAN sebesség és a "kódolhatóság" megint csak széria felszerelés. Bár "kódolhatóság" alatt nem tudom mit értesz, gondolom WPA, esetleg MAC címre szűrés.
róland: D-Link DNS-313 custom torrent klienssel. Az MSI Wind szép és jó, de közelről szemlélve, kipróbálva - nekem - nagyon nem szimpatikus, kicsit billentyűk, könnyen félrenyomok, pedig nincsenek mamut ujjaim. Viszont nagyon jól jönne néha, pláne ilyen méret és súly mellett.
kiviszem: először tisztázzuk, hogy a nyomtatót a routerre akarod csatlakoztatni, vagy a helyi hálózat egyik tagjára (értsd PC-re). Ha multifunkciós géped van, egy "mezei" print szerverrel nem tudod kihasználni a lapolvasó funkciót, stb. oda drágább eszköz kell.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kutya topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Vírusirtó topic
- Gyúrósok ide!
- BestBuy ruhás topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 16GB RAM 512GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest