Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• honda130

tag

válasz kali #28566 üzenetére

Szia!
    Emlékeztetőül, hogy ezt írtad nekem tegnap:

"a gép ki- majd bekapcsolásával orvoslásra kerülő hiba miatt nem feltétlenül router hiba lenne az első tipp.
    a tl-wr741nd 5 dbi antennával rendelkezik, az nagyon jónak számít, érezhető javulást csak akkor fog hozni egy új router, ha az ellenoldal mimo képes, tehát legalább 300-as wifi modullal rendelkezik, ezért leírhatnád, hogy a notiban milyen wifi modul van!?!?
    a wifi csatorna a környezeti tényezőknek megfelelően van beállítva? mert ha nem, akkor az is okozhat akadozást, és ez minden router - illetve wifi eszköz - esetén igaz!
    milyen sebességű neted van?
    mennyit szánsz az új eszközre?"

Szóval, ha esetleg neki tudnánk futni a dolognak és el tudnád picit mondani, hogy mit hol kell megnézzek? Megköszönném. Abszolút lehet hogy nincs jól beállítva a routerem, mert az unokaöcsém üzemelte be két éve és nem hiszem hogy lelkiismeretesen sikerült neki. Azóta többször is telepítettem a rendszert, lehet hogy ez is baj. Esetleg valami alapon van, aminek nem kellene. Ka kell, megkeresek bármit és képkivágással lei s mentem a beállításokat. A Dell Inspiron M5010-ben nem tudom már hogy milyen modul van, de utána nézhetek ha kell. UPC 50Mbps internetem van, ennek szerintem mennie kéne.
    Hogy mennyit szánok? Az is kérdés, hogy mennyinél indulnak a rendes routherek? viszont ha találnánk rosszul beállított pontot, akkor engem egyáltalán nem zavarna hogy ez a router van itthon, mert kell így is csomó dolgot vennem.

Köszönöm!

• honda130

tag

válasz kali #28566 üzenetére

Hú. Nagyon érdekeseket kérdezgettek tőlem. Nem igazán tudok válaszolni rá. De most is azt mondom, hogy holnap kellene folytatnunk ha nem gond. Holnap korán kelek és még előtte aludni is kellene. Elszaladt az idő, de jó lenne kinyomoznunk, hogy mi a probléma nálunk a nettel.
    Addig is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés