- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- tildy: Új élet kezdődik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
igen a 843ND-t azért kérdem mert azt látom hogy az erősebb proci van benne csak azt nem tudom 8MB flash-e mert ha az van akkor lehet rá majd DD-WRT-t tenni (most még nincs sajnos)
a 841ND V8.x-et pont ezért nem merem megvenni mert már egyik ismerősnek vettem és elégedett vele
csak ugye 4MB flash zéró alternatív FW csakis gyári és az nem túl sok extrát ad...
2T2R bőven elég lenne a laptopok 99%-a ilyen a telefonok meg 1T1R-t tudnak N-es wifi-n szerintem
szóval anno a 1043ND-t is csak azért vettem mert gigabites mindene de aztán rájöttünk hogy még sokára lesz 100+ megabites internet otthon így egyelőre elég lenne egy 843ND is még évekig
amikor meg már szükség lesz rá talán lesz olcsóbb erősebb procis gigabites
3600-as túl drága szerintem bár majd elgondolkozok rajta.a 1043ND is fel van javítva nálam mert volt régről kettő darab Linksys PCI-os 54-es wifi adapterem amire lett véve talpas antenna így mindkettőt megörököltem és azt tekertem fel a két szélső antennának
5dB-es picit erősebb mint a gyári.
amire még gondoltam az az hogy DD-WRT-ben be lehet állítani mely antennák legyenek Tx és Rx módban
lehet bőven elég lenne ha csak 2T2R-ben lenne akkor nem hasalna el
de majd próbálkozok még veleköszönöm az infókat legalább már vágom hogy 841ND V8 meg 843ND-t lehet ajánlani olcsó routerek közt
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest