Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TeeJay

félisten

válasz kali #26209 üzenetére

igen a 843ND-t azért kérdem mert azt látom hogy az erősebb proci van benne csak azt nem tudom 8MB flash-e mert ha az van akkor lehet rá majd DD-WRT-t tenni (most még nincs sajnos)
    a 841ND V8.x-et pont ezért nem merem megvenni mert már egyik ismerősnek vettem és elégedett vele
    csak ugye 4MB flash zéró alternatív FW csakis gyári és az nem túl sok extrát ad...
    2T2R bőven elég lenne a laptopok 99%-a ilyen a telefonok meg 1T1R-t tudnak N-es wifi-n szerintem
    szóval anno a 1043ND-t is csak azért vettem mert gigabites mindene de aztán rájöttünk hogy még sokára lesz 100+ megabites internet otthon így egyelőre elég lenne egy 843ND is még évekig
    amikor meg már szükség lesz rá talán lesz olcsóbb erősebb procis gigabites
    3600-as túl drága szerintem bár majd elgondolkozok rajta.

a 1043ND is fel van javítva nálam mert volt régről kettő darab Linksys PCI-os 54-es wifi adapterem amire lett véve talpas antenna így mindkettőt megörököltem és azt tekertem fel a két szélső antennának
    5dB-es picit erősebb mint a gyári.
    amire még gondoltam az az hogy DD-WRT-ben be lehet állítani mely antennák legyenek Tx és Rx módban
    lehet bőven elég lenne ha csak 2T2R-ben lenne akkor nem hasalna el
    de majd próbálkozok még vele

köszönöm az infókat legalább már vágom hogy 841ND V8 meg 843ND-t lehet ajánlani olcsó routerek közt :R

Új hozzászólás Aktív témák