- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
velizare #17288 üzenetére
Tomato vagy egyéb, de én mindig azt szoktam tanácsolni mindenkinek, hogy ha egy lehetőség van rá, akkor olyan routert vegyen, amire lehet custom firmware-t tenni, még ha egylőre nem is akarja ezt kihasználni!
Hogy mást ne mondjak, itt van a nyakunkon az IPv6! Nem sok olyan router van forgalomban, ami ezt támogatja... Mi arra a garancia, hogy a gyártó cég, akinek most megveszed a 10, 20, 30 ezer Ft-os routerét, fog erre képes firmware-t kiadni? Semmi! Majd jól rákényszerít, hogy vegyél egy új routert 1-2 év múlva.. Ellenben a custom firmware-ek ezt már mind tudják jó ideje. Tomato, OLEG, OpenWrt, DD-WRT, stb...
Az ASUS-nál van olyan hiba, amiről tudnak odabent, és ígérik is már jó ideje, hogy a következő firmware-ben javítva lesz, de szerintem ez ugyanúgy megvan a TP-LINK-nél is, és szinte mindegyiknél. De valójában, ahogy a helyzet kinéz, le se sz@rják a dolgot, ellenben a custom firmwareket havonta, két havonta frissítik, valóban folyamatosan javítva a hibákat, és bővítve a funkciókat!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest