Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Intruder2k5

MODERÁTOR

válasz velizare #17288 üzenetére

Tomato vagy egyéb, de én mindig azt szoktam tanácsolni mindenkinek, hogy ha egy lehetőség van rá, akkor olyan routert vegyen, amire lehet custom firmware-t tenni, még ha egylőre nem is akarja ezt kihasználni!

Hogy mást ne mondjak, itt van a nyakunkon az IPv6! Nem sok olyan router van forgalomban, ami ezt támogatja... Mi arra a garancia, hogy a gyártó cég, akinek most megveszed a 10, 20, 30 ezer Ft-os routerét, fog erre képes firmware-t kiadni? Semmi! Majd jól rákényszerít, hogy vegyél egy új routert 1-2 év múlva.. Ellenben a custom firmware-ek ezt már mind tudják jó ideje. Tomato, OLEG, OpenWrt, DD-WRT, stb...

Az ASUS-nál van olyan hiba, amiről tudnak odabent, és ígérik is már jó ideje, hogy a következő firmware-ben javítva lesz, de szerintem ez ugyanúgy megvan a TP-LINK-nél is, és szinte mindegyiknél. De valójában, ahogy a helyzet kinéz, le se sz@rják a dolgot, ellenben a custom firmwareket havonta, két havonta frissítik, valóban folyamatosan javítva a hibákat, és bővítve a funkciókat!

Új hozzászólás Aktív témák