Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vargalex
üzenetére
Szia!
Az "egyedi" kifejezést azért inkább mellőzném, mert azért lehet még ilyenekkel találkozni a 1043-as topikban. Sőt, még sokkal rosszabbakkal is, mint például 1-2MB/sec, anélkül, hogy most linkelgetni kezdenék. Azt persze én sem vitatom, hogy a jelentős többségnek megy normálisan, az elvárt tempóval.
Na meg ezek a kernel verziós dolgok... Az nagyon jó mikor az aktuális fw tárolójába felkerülnek újabb kernel modulok, és akkor semmit nem lehet telepíteni.

Na de mindegy, nem akarok én most itt megint ezzel kapcsolatban vitába szállni senkivel, a lényeg, hogy sokaknak működik, nekem viszont nagyon nem jött be. Mint azt Te is tudod, akinek és amiben tudok, természetesen segítek ott is, de én senkit nem buzdítok TP-LINK termék vásárlására!

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX