Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lorant80

tag

válasz Soma01 #13314 üzenetére

Szerintem cserélhető az antenna...., nem szedtem le, de úgy néz ki, hogy levehető. Működés közben is leszedhető az antenna? ... nem lenne baja a routernek? ... vagy biztos ami biztos alapon kapcsoljam ki? És milyen antennát javasolsz (dB stb. - nem nagyon vágom ezeket a dolgokat)? Ezek gondolom standard cuccok, szóval ami rámegy az egyik ROUTER-ra-AP-re az a másikra is...! És milyen áron vesztegetik az ilyen antennát?

AP-t javasolsz fel (vételre), de egy Router ami AP-ként (ha jól tudom van ilyen) is üzemel..., ugyan ugy megfelel a célnak?
    Erre azért kérdezek rá, hogy tisztán lássak, mivel még senki nem válaszolt erre a dologra az előzőekben:
    Szóval fent a Wifi jel (a lenti router által küldött) befogására majd a NET továbbítására LAN vagy Wlan formában egy ROUTER szükséges, ami AP-ként is üzemelhet vagy pedig egy sima AP? Vagy mind a két fajta eszköz képes ilyen műveletre? Melyik a jobban ajánlott? És az utolsó dolog..., egy sima Wlan router ami nem tud AP-ként működni, az gondolom nem is képes megcsinálni a fentebb említett dolgokat!?? (kérlek benneteket, hogy erősítsétek meg a dolgot vagy javítsatok ki, ha valamit rosszul tudok ;) )

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés