Hirdetés
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- potyautas: Idővándor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sonarr és Radarr
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorant80
tag
Hello!
Keret?
Erre nem igen tudok mit írni..., ez függ attól is, hogy mennyire jól működő és kényelmes (minél kevesebb kábel) "hállózatot" lehet összehozni. Érdekelne olcsóbb és drágább megoldás is!
Milyen router?
Gondolom a pontos típusra vagy kíváncsi!? Keresem, de sehol nem találom..., a Windows-ba megtudom ezt nézni? (Win Vista) A szolgáltatótól kapott kézi könyvben (internet, titkosítás stb. beállítások) nem találok infót róla. De mintha valahol már láttam volna..., hogy egy Tp-Link..., de ha még ez így is van az édes kevés infó tipus szám nélkül!
Milyen hálókártya?
Realtek RTL8102E Family PCI-E Fast Ethernet NIC (NDIS 6.0)
ez pedig a "Wireless kártya"....
Atheros AR5007EG Wireless Network AdapterMeddig tudsz vinni kábelt?
Én olyan megoldásra gondoltam, hogy ahol a NET van (első emelet), onnét csak Wlan-on nyomni fel a netet a harmadik emeletre egy ROUTER-nak vagy valami hasonló (semmi kábel, de nem is lenne kivitelezhető szerintem egy tömbházba..., vagy?)..., és amikor már fent a net akkor a "ROUTER-től LAN-on is le lehetne osztani a netet a laptopnak (ha nem oldható meg Wlan-nal..., de ez gondolom nagyban függ a Router-tól)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- EAFC 26
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest