- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorant80
tag
Hello!
Keret?
Erre nem igen tudok mit írni..., ez függ attól is, hogy mennyire jól működő és kényelmes (minél kevesebb kábel) "hállózatot" lehet összehozni. Érdekelne olcsóbb és drágább megoldás is!
Milyen router?
Gondolom a pontos típusra vagy kíváncsi!? Keresem, de sehol nem találom..., a Windows-ba megtudom ezt nézni? (Win Vista) A szolgáltatótól kapott kézi könyvben (internet, titkosítás stb. beállítások) nem találok infót róla. De mintha valahol már láttam volna..., hogy egy Tp-Link..., de ha még ez így is van az édes kevés infó tipus szám nélkül!
Milyen hálókártya?
Realtek RTL8102E Family PCI-E Fast Ethernet NIC (NDIS 6.0)
ez pedig a "Wireless kártya"....
Atheros AR5007EG Wireless Network AdapterMeddig tudsz vinni kábelt?
Én olyan megoldásra gondoltam, hogy ahol a NET van (első emelet), onnét csak Wlan-on nyomni fel a netet a harmadik emeletre egy ROUTER-nak vagy valami hasonló (semmi kábel, de nem is lenne kivitelezhető szerintem egy tömbházba..., vagy?)..., és amikor már fent a net akkor a "ROUTER-től LAN-on is le lehetne osztani a netet a laptopnak (ha nem oldható meg Wlan-nal..., de ez gondolom nagyban függ a Router-tól)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest