Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MaCS_70

félisten

válasz kpityu2 #105621 üzenetére

Csakhogy számára sajnos nincs nyugodt lélekkel adható javaslatom.

A wifis tapasztalataimat az Asus GT-AX6000 / RT-AX86s / RT-AX92 / RT-AX58 / RT-AX53 viszonylatban az idén is többször leírtam. Történetesen azt, hogy jelentős köztük a lefedettségbeli különbség.

Annyit tudtam segíteni, hogy igenis van korreláció az eszköz ára / pozicionálása és a wifis paraméterei között -- még ha ezzel nagyon nincs is kisegítve a kolléga. De jó, ha tudja, hogy van jelentősége az árnak.

Érdemben annyit tudok mondani, ami visszatérő mantra itt, hogy nem egy mikrohullámú sütőt érdemes betenni középre, hanem több, kisebb teljesítményű AP-ot. DE! Mivel maga az EIRP tényleg maximált, gyári állapotú készülék nem fog ebédet melegíteni, más paraméterek alapján pedig életszerű a komoly központi egység olcsóbb node-okkal megsegítve forgatókönyv.

Ha most én lennék az ő helyében, és is vakarnám a fejemet és itt kérdezősködnék, mert én még mindig az AX86 PRO-nál vagyok leragadva, de Wifi7-es eszközt még nem mernék ajánlani -- sőt, nem vagyok meggyőződve arról, hogy a 7 elterjedése beleér majd a most megvett eszközök élettartamába.

MaCS

Új hozzászólás Aktív témák