Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
válasz
memorix
üzenetére
Köszönöm, de... Ahogy Te is láthattad, a Dare2Live kollégának írt posztomban én is linkeltem annak a két routernek a specifikációját, amelyekről ő érdeklődött (csak azokat
). Így én is tudom, hogy milyen típusú SoC-ra épülnek. Viszont ettől még nem ismerem magukat a processzorokat, nem tudom, hogy hogyan teljesítenek a gyakorlati életben. Ezt most sem tudtam meg. De nem is fontos számomra, mert nem én vagyok az érdeklődő, nem akarok ilyen eszközöket vásárolni. Nekem ezek visszalépést jelentenének
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- UHD filmek lejátszása
- EA Sports WRC '23
- Az időjárás ugyan szomorkás lett, de a hardverek jókedve töretlen
- Egér probléma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Futás, futópályák
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Lenovo LOQ 15IRH8 i5-12450H RTX 4050 6GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 144 Hz 100%-os akksi
- Új csak kibontott technics az100 prémium fülhallgató
- Lenovo Yoga Slim 7 14IMH9 Intel Core Ultra 7 155H 32 GB RAM 1 TB SSD OLED AI Boost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Így én is tudom, hogy milyen típusú SoC-ra épülnek. Viszont ettől még nem ismerem magukat a processzorokat, nem tudom, hogy hogyan teljesítenek a gyakorlati életben. Ezt most sem tudtam meg. De nem is fontos számomra, mert nem én vagyok az érdeklődő, nem akarok ilyen eszközöket vásárolni. Nekem ezek visszalépést jelentenének
Gubek-Einste
Dr.NX