- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
Eclips21 #101311 üzenetére
De a hivatalos oldal is csak a törvényi maszlagot mutatja, pl hogy az adó teljesítmény kevesebb mint x dBm. Miért nem képesek konkrétan odaírni hogy mennyi az annyi? Ezek a hivatalos specifikációk szerintem csak arra jók, hogy a törvény szerinti minimális tájékoztatásnak megfeleljen vele a gyártó. De ne tudjon a vásárló érdemi összehasonlítást végezni. Mert ha azt gondolnám én mint routerhez nem nagyon értő vásárló, hogy ezt a 100mw teljesítmény minden ma kapható új router tudja, ezért minden új router ugyanazon a sávon ugyanolyan hatótávval rendelkezik. De akkor ez nem így van, a törvényi határokat betartva a gyártó nem maximalizálja minden termékét?
És ami a legrosszabb, órákon át bújtam a netet, kerestem olyan router tesztekkel, bemutatókkal foglalkozó oldalakat, amik valós hatótáv teszteket végeznének, de nincs ilyen. Legalábbis én nem találtam. Az összes oldal hosszú cikkeket szentel annak, hogy leírja milyen formájú, hány antennás, mennyi és milyen csatlakozó van rajta, dróton és közvetlenül mellette wifin hányszáz megabit jön ki belőle, bemutatják a menüt, stb hasonló dolgok. De hogy valós terepen mit tud a készülék leglényegesebb része, maga a vezetéknélküliség, arra semmi szándék. Olyanok ezek a bemutatók/tesztek, amiket az enyémnél kb kicsivel több tudással meg lehetne írni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- SSD kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyaralás topik
- LED világítás a lakásban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hardcore café
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen notebookot vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest