Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Garry84: Sumák aprós?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
Sanyi.mTs #100680 üzenetére
Persze lehet csak az adott hely / épület volt olyan, de nagyon jó WiFi erősség volt több szobával arrébb is, illetve amikor állítottam be a menüjében is gyors, fürge volt a készülék.
Laptop, okostelefonok, WiFi-s kamerák is gyorsan felcsatlakoztak rá, és stabilan működtek.
Azt látom persze, hogy nem nagy különbség van az AX55-ös és az AX57-es között hardveresen, de árban is csak kb. 2000-3000 Ft különbség van köztük, illetve az AX55-ös az egyik legelsőnek megjelent AX-es ASUS router volt, az AX57 pedig idén jelent meg, úgyhogy szerintem biztosan tovább fog kapni firmware frissítéseket és javításokat, és ha ezeket a tulajdonságokat nézem, akkor inkább az AX57-es minimálisan drágábban.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- AeroCool Saturn 12F ARGB Pro 3db 120mm rendszer hűtő + 3 db jár hozzá+2 távirányitó +még 1 vezérlö
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest