Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
V.Stryker
üzenetére
"Hogy lehetne, hogy mondjuk jobb klikkre legyen egy menü"
[link]
1. IrfanView-n belül "Options" - "Properties"
2. "Viewing" kiválasztása
3. "Use right mouse button for context menu" bepipálásaA forgatásra egyébként lehet használni az L (left) és R (right) betűket, vertikális tükrözésre a V-t, horizontális tükrözésre a H-t.
Szerintem érdemes billentyűzetet használni ezekre a műveletekre, gyorsabb és kényelmesebb tud lenni.Amúgy az IrfanView-t érdemes az összes pluginnel együtt telepíteni (azt a telepítőt letölteni), vagy utólag felrakni hozzá őket (a hivatalos honlapról a PlugIns-nél letölthető egyenként vagy egyben, utóbbit érdemes, így is nevetségesen kis helyet foglal).
-
válasz
V.Stryker
üzenetére
Nalam akkor lapoz, mikor gorgozok, illetve space/backspace. Forgatas L es R gomb. En hasznalom ugy ahogy van, nekem igy megfelel. Nem tudom van-e hozza kiegeszito, hogy testreszabhasd, alapbol szerintem ezeket nem lehet valtoztatni.
Nincs mit! Ha lenyitod a menusorbol a megfelelo fulecsket, akkor lathatod melyik gomb mit jelent, illetve a sugo/gyorsgombokat megnyitva felsorolja a lehetosegeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Spiegen Rugged Armor Pro tok PS Portal-hoz
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest