- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
V.Stryker #35207 üzenetére
"Hogy lehetne, hogy mondjuk jobb klikkre legyen egy menü"
[link]
1. IrfanView-n belül "Options" - "Properties"
2. "Viewing" kiválasztása
3. "Use right mouse button for context menu" bepipálásaA forgatásra egyébként lehet használni az L (left) és R (right) betűket, vertikális tükrözésre a V-t, horizontális tükrözésre a H-t.
Szerintem érdemes billentyűzetet használni ezekre a műveletekre, gyorsabb és kényelmesebb tud lenni.Amúgy az IrfanView-t érdemes az összes pluginnel együtt telepíteni (azt a telepítőt letölteni), vagy utólag felrakni hozzá őket (a hivatalos honlapról a PlugIns-nél letölthető egyenként vagy egyben, utóbbit érdemes, így is nevetségesen kis helyet foglal).
-
válasz
V.Stryker #35207 üzenetére
Nalam akkor lapoz, mikor gorgozok, illetve space/backspace. Forgatas L es R gomb. En hasznalom ugy ahogy van, nekem igy megfelel. Nem tudom van-e hozza kiegeszito, hogy testreszabhasd, alapbol szerintem ezeket nem lehet valtoztatni.
Nincs mit! Ha lenyitod a menusorbol a megfelelo fulecsket, akkor lathatod melyik gomb mit jelent, illetve a sugo/gyorsgombokat megnyitva felsorolja a lehetosegeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- War Thunder - MMO Combat Game
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest