Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medcomp
tag
Sziasztok!
Olyan progit keresek,amivel helyi hálózaton keresztül lehetne csevegni. Messenger féle progi lenne jó, de ne kelljen neki net, csak feltelepítem minden gépre a hálózaton, és név, vagy cím, vagy valami alapján lehessen üzengetni egymásnak. Esetleg, ha naplózható lenne a beszélgetés, az jó lenne.
-
Medcomp
tag
Sziasztok!
Ajándékba kaptam egy Color Image D-516T típusú fényreklámot (95x7 led-es), de semmi használati utasítást, kábelt, programot nem adtak hozzá. Hívtam a hátuljára ragasztott telefonszámot, ott mondták, hogy utánanéznek, hogy ehhez a típushoz milyen program kell, és hogy hol lehetne megvenni, de végül nem válaszoltak. A cég weboldalát nem lehet megnyitni, Google sem adott semmi használható infót. Tápellátását megoldottam, most már működik, ami rá van programozva, azt tökéletesen megjeleníti, de szeretném átprogramozni. soros port csatlakozó van rajta, kábelem is van, csak a program hiányzik hozzá.
Tudna segíteni valaki, hogy honnan lehet ilyet szerezni, vagy mivel lehet megoldani?
-
Medcomp
tag
Sziasztok!
Freewebes tárhelyről kéne egy weboldalt elköltöztetnem, de a TotalCommander csak 1,0 kByte/sec-el tölti le a fájlokat a szerverről.
Nincs valami progi, amivel gyorsabban az egész oldalt kompletten mindennel együtt le tudnám tölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest