- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
BitRider #53387 üzenetére
Köszi.
Nextcloudot néztem én is.
Ahogy nézem, ez wines platformra nem nagyon megoldott még. Synology NAS ebből a szempontból sokkal jobb. Üzemel nálam szerver, a konfiggal is szerintem megbírkóznék, csak kevés a lehetőség így.
NAS sajnos nekem kevés teljesítményre, kell a pc. -
genndy
addikt
válasz
BitRider #53387 üzenetére
Nem a témához kapcsolódik, csak hogy éppen itt vagy elkaplak: köszi a program ajánlóidat, pénteken melóhelyen az egyik gépet klónoznom kellett és a Macrium Reflect Free 8.0 tökéletesen szuperált, 2 óra alatt meg is volt az egész a mentéssel, másik gépre visszaállítással, úgy hogy a benti NASra kellett a lemezképet menteni, mert máshol nem volt már hely, szóval a hálózat is lassította a dolgot, de nekem ez így teljesen elfogadható tempó volt. Úgyhogy köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest